'Aliağadabaşkanetemyorulmaz" Trend Topic Oldu - Son Dakika
Yerel

'Aliağadabaşkanetemyorulmaz" Trend Topic Oldu

\'Aliağadabaşkanetemyorulmaz" Trend Topic Oldu

Yerel seçimlerde Aliağa'nın en iddialı adayı olan AK Belediye Başkan Adayı AK Partili İbrahim Ethem Yorulmaz, seçim kampanyasını büyük bir coşkuyla başlattı.

17.02.2014 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel seçimlerde Aliağa'nın en iddialı adayı olan AK Belediye Başkan Adayı AK Partili İbrahim Ethem Yorulmaz, seçim kampanyasını büyük bir coşkuyla başlattı. Seçim kampanyasının başladığı organizasyon sosyal medyada da büyük ilgi gördü ve trendtopic oldu.

İnsana ve çevreye verdiği önemi göstermek üzere Aliağa'da yaklaşık 200 bisiklet severin katılımıyla bisiklet turu yapan İbrahim Etem Yorulmaz, Demokrasi Meydanı'nda, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve binlerce Aliağalı'nın katıldığı mitingle gövde gösterisi yaptı. AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Ethem Yorulmaz, seçim kampanyasını şölene dönüşen etkinliklerle başlattı. AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, seçim kampanyasını şölene dönüşen etkinliklerle başlattı.

Fevzi Paşa Caddesi üzerinde yaklaşık 200 bisiklet sever ile buluşan İbrahim Etem Yorulmaz, konvoyun en önünde yer alarak Aliağa'da bisiklet turu yaptı. AK Parti ve Türk bayraklarıyla donatılmış bisikletler üzerinde; ön yüzünde İbrahim EtemYorulmaz'ın fotoğrafının yer aldığı, arkasında ise "Daima Millet, Daima Hizmet" yazılı tişörtler giyen, beyaz şapkalı bisiklet severler güzel görüntüler oluşturdular.

Turun sona erdiği Demokrasi Meydanı'nda, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile buluşan İbrahim Etem Yorulmaz, alanı dolduran Aliağalılar'ı selamlayarak podyuma çıktı.

Ak Parti Aliağa Belediye Başkan adayı İbrahim Ethem Yorulmaz, 27 yıldır belediyelerde çeşitli kademelerde görev yaptığını, son 5 yıldır da Yenişakran Belediye Başkanı olduğunu belirterek, "Aliağalı biri olarak ilçemizde hangi sorunların olduğunu ve bunların çözüm yollarını çok iyi biliyorum. Bunun için de kampanya sloganlarımdan birisini de "Bilen Gelsin" olarak belirledim" dedi.

İbrahim EtemYorulmaz'ın konuşması Sosyal medyada ve özellikle Twitter de büyük ses getirdi. Akşam saat 20 : 35 "AliağadaBaşkanEtemYorulmaz" sloganı Türkiye gündeminde 6. sırada ve Dünya gündeminde 7.sırada yer buldu.Yaklaşık olarak 40 dakika dünya gündeminde kaldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Aliağadabaşkanetemyorulmaz' Trend Topic Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement