Aliağalı Gazetecilerden Türk Kızılayı'na Destek - Son Dakika
Yerel

Aliağalı Gazetecilerden Türk Kızılayı'na Destek

Aliağalı Gazetecilerden Türk Kızılayı\'na Destek

İzmir’in Aliağa ilçesinde görev yapan gazeteciler, Türk Kızılay’ına kan bağışında bulundu.

05.04.2016 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Aliağa ilçesinde görev yapan gazeteciler, Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu.

Kan bağışı kampanyası çerçevesinde Aliağa Demokrasi Meydanı'nda bulunan Türk Kızılay'ı gezici TIR'ına giden Aliağalı gazeteciler, kan bağışı için gerekli sağlık kontrolünden geçtikten sonra Türk Kızılayı'na kan bağışı desteğinde bulundu.

GELENEKSEL KAN BAĞIŞI

Kampanyaya destek veren gazetecilere öncülük eden gazeteci Erdal Çarboğa, kan vermenin önemine değinerek, kan bağışı konusundaki hassasiyetini genç meslektaşlarına da aşılamak istediğini söyledi. Yaptıkları kan bağışı ile farkındalık oluşturmak istediklerini de ifade eden Çarboğa, "Ülkede bu kadar kansız varken biz kan vermeye geldik. Aliağalı gazeteciler olarak her yıl geleneksel hale getirdiğimiz kan bağışı ile toplumsal duyarlılığı ön plana çıkartmak istedik. Destek olan tüm gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı da kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz" dedi.

"ACİL DEĞİL SÜREKLİ İHTİYAÇ"

Kanın acil değil, sürekli ihtiyaç olduğunu belirten gazeteci Hasan Eser ise, "İhtiyaç sahibi vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla Aliağa'da gazetecilik mesleği ile uğraşan meslektaşlarımla birlikte Türk Kızılayı'nın kampanyalarına düzenli olarak katılıyoruz. Bunu da meslek duayenimiz Erdal Çarboğa'nın telkini ve öncülüğünde yapıyoruz. Bu bağlamda bizleri bir araya getirerek böyle bir hayra vesile olduğu için de Erdal Çarboğa'ya müteşekkiriz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağalı Gazetecilerden Türk Kızılayı'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement