Alıcık'tan Başsağlığı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Alıcık'tan Başsağlığı Mesajı

Alıcık\'tan Başsağlığı Mesajı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli’de internet gazeteciliği yapan Ali Yapıcıoğlu’nun hayatını kaybetmesi nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayımladı.

04.07.2014 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli'de internet gazeteciliği yapan Ali Yapıcıoğlu'nun hayatını kaybetmesi nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli'de Yerel Gazetecilik yapan Egenazhaber internet gazetesi imtiyaz sahibi Ali Yapıcıoğlu'nun hayatını kaybetmesi nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayımladı. Alıcık, Ali Yapıcıoğlu'nun renkli kişiliği, kendine has üslubu, bilgisi, tecrübesi ve Nazilli'nin önemli meseleleri konusunda açık sözlülükle savunduğu fikirleriyle sevilen, sayılan bir gazeteci ve haberci olduğunu belirtti. Kısa bir süre önce bir anda ortaya çıkan hastalığı ile mücadelesinde yenik düşen Yapıcıoğlu'nu kaybetmenin hüznü ve acısını yaşadıklarını ifade ederek tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileğinde bulundu.

Başkan Alıcık başsağlığı mesajında şu ifadeleri kullandı. "Egenazhaber'in sahibi değerli basın mensubu Sayın Ali Yapucuoğlu'nun yakalandığı elim hastalığa yenik düşerek, hayatını kaybetmesinin acısı ve kederini yaşıyoruz. Merhuma Cenabı Allah'tan rahmet, geride bıraktığı kederli ailesine, yakınlarına ve basın mensubu arkadaşlarına başsağlığı diliyorum". - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alıcık'tan Başsağlığı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement