Alima Yeni Malatyaspor Alt Yapısı Umut Vaat Ediyor - Son Dakika
Spor

Alima Yeni Malatyaspor Alt Yapısı Umut Vaat Ediyor

Alima Yeni Malatyaspor Alt Yapısı Umut Vaat Ediyor

Alima Yeni Malatyaspor alt yapısı umut vaat ediyor.

02.02.2016 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alima Yeni Malatyaspor alt yapısı umut vaat ediyor. Son iki yılda bünyesinden çıkardığı birçok ismi A takım ve başka kulüplere gönderen alt yapı, futbolcu fabrikası gibi çalışıyor.

Orduzu Pınarbaşı'ndaki sentetik sahada farklı yaş kategorilerinde çalışmalarını sürdüren alt yapı, bu sezon ilk kez dışarıdan transfer yaparak yetenekli gençleri bünyesine kattı. Alt yapının son durumu ve çalışmalarla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Alima Yeni Malatyaspor alt yapı sorumlusu Murat Uçkun, önümüzdeki yıllarda da üst yapıya yetenekli futbolcular vereceklerini söyledi.

Alima Yeni Malatyaspor alt yapısı olarak bir çok kategoride yoğun bir şekilde çalıştıklarını kaydeden Uçkun, "Okulların ara döneme girmesi de bizim işimize yaradı. Çocukların çalışma saatleriyle ilgili sorunlar vardı. Bu dönemde birlikte çalışma imkanı bulduk. Şuanda hem antrenman yapıyoruz, hem müsabaka oynuyoruz. 19-17 yaş grubumuzun Elazığ'da müsabakaları var. 14-15 yaş grubunun Kahramanmaraş'ta müsabakaları var. Hafta sonu cumartesi günü Alanyaspor ile U 21 kategorisinde oynayacağız. Çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Bizden önceki alt yapı hocalarımıza da teşekkür ediyorum. Biz buraya geldiğimizde Burak, Furkan ve Samet gibi yetenekleri alt yapıda elimizde bulduk. Bu futbolcular onların zamanında vardı. Onlar bu futbolcuları buldular, biz de gerekli katkıları sunarak üst yapıya sunduk. Bu açıdan biz kendimiz şanslı görüyoruz. Onların yerine üst yapıya gönderdiğimiz birkaç arkadaşımız daha var. Onları da Yeni Malatyaspor'a, Malatya futboluna, Türk futboluna armağan etmek istiyoruz. Önümüzdeki yıllarda da üst yapıya yetenekli futbolcular vermeye devam edeceğiz" dedi.

"YÖNETİCİLERİN MAÇLARIMIZI İZLEMESİ BİZİ HIRSLANDIRIYOR"

U21 takımının defan oyuncusu Ömer Güleç ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada alt yapıdan üst yapıya arkadaşların gitmesinin ve yöneticilerin gelip maçları izlemesinin kendilerini daha da hırslandırdığını söyledi. Çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyleyen Ömer, "Güzel bir ortamda çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Alt yapı olarak yetenekli birçok kişiyi bünyemizde bulunduruyoruz. Zamanla bunun meyveleri toplanacaktır diye düşünüyorum. Biz de Malatya futboluna katkı sunmak için elimizden gelen çabayı harcıyoruz" diye konuştu.

"DAHA HIRSLI OLUYORUZ"

U21 takımının orta saha oyuncusu Hakan Bezci de, "Üst yapı ve başka takımlara giden arkadaşlarımızı gördükçe biz de daha hırslı oluyoruz. Bakıldığında son 1 yılda bir çok arkadaşımız başka takımlara transfer oldular. Tabi burada asıl amacımız Yeni Malatyaspor forması giymek. Bizim için en büyük hedef bu. Tesis noktasında bazı eksiklerimiz olsa da biz bunu çok düşünmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Alima Yeni Malatyaspor Alt Yapısı Umut Vaat Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement