Alima Yeni Malatyaspor - Karşıyaka Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Alima Yeni Malatyaspor - Karşıyaka Maçının Ardından

Alima Yeni Malatyaspor - Karşıyaka Maçının Ardından

Alima Yeni Malatyaspor, PTT 1. Lig’in 32. haftasında sahasında Karşıyaka’yı konuk etti.

02.05.2016 23:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alima Yeni Malatyaspor, PTT 1. Lig'in 32. haftasında sahasında Karşıyaka'yı konuk etti. Mücadele 3-3 eşitlikle sonuçlandı. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.

Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, ikinci yarıda olağanüstü bir mücadele ortaya koyduklarını ancak gol bölgelerinde son vuruşları iyi yapamadıklarını söyledi.

Play-off iddialarını devam ettirebilmeleri için 3 puan almaları gereken bir 90 dakikaya çıktıklarını kaydeden Buz, "Bugün sahada galibiyet için elimizden geleni yaptık. Maçın ilk yarısında kötü bir görüntü içerisindeydik ve soyunma odasına 2-0 geride gittik. Devre arasında futbolcularımızla konuştuk. Sahada galip gelmek için elinden gelen her şeyi yapan bir takım vardı. Ama bazen de olmuyor. Rakibin de attığı güzel goller vardı. Beraberlik golleri çok güzeldi gerçekten. Ben geldiğimde Karşıyaka ile aramızda 2 puan vardı. Şimdi 15 puan var. Demek ki bu camia doğru işler yaptı. Karşıyaka için üzgünüm. Tabii 1 maçla ne düşüyorsunuz, ne de şampiyon oluyorsunuz. Tabi artık ligin sonu geldi, bazı şeyleri kafamızda netleştirdik. Oturup iki hafta sonra yönetimle konuşacağız" dedi.

"RAKİPLERİMİZLE EŞİT ŞARTLARDA MÜCADELE ETMEDİK"

Karşıyaka Teknik Direktörü Soner Tolüngüç ise, "Bu haftaya kadar az da olsa bir umudumuz vardı. Buraya da bu umutla geldik. Tabii bu maçtan önce bazı sıkıntılarımız vardı. Buraya da 15 kişiyle geldik. Genç takımdan bugün 5 oyuncuyu sahaya sürdük. Bir defa biz bu tür maçları rakiplerimizle aynı şartlarda oynamadık. Maalesef hakemlerden eşit şartta mücadele istedik, adalet istedik. Kazanmak için bugün büyük riskler aldık. Umudumuzu koruyabilmemiz için kazanmamız gerekiyordu ama bu olmadı" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Alima Yeni Malatyaspor - Karşıyaka Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement