Alima Yeni Malatyaspor Kayseri'ye 6 Eksile Gitti - Son Dakika
Spor

Alima Yeni Malatyaspor Kayseri'ye 6 Eksile Gitti

Alima Yeni Malatyaspor Kayseri\'ye 6 Eksile Gitti

Yarın deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor, Kayseri’ye 6 oyuncusundan yoksun gitti.

12.04.2016 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yarın deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor, Kayseri'ye 6 oyuncusundan yoksun gitti.

Yarın saat 19.00'da başlayacak maçın son çalışmasını yaptıktan sonra kara yoluyla Kayseri'ye giden sarı-kırmızılılarda, kasık sakatlığı bulunan Hüseyin Kar, bilek ağrısı çeken İrfan başaran, sağ arka adalesinde esneme olan Ali Sakal, dizinde ödem oluşan Guidou Koçer ve ameliyat olan Akpabio Kayseri deplasmanına götürülmedi.

18 kişilik kadroyu tamamlayabilmek için alt yapıdan Hamdullah Sincar ve Hakan Bezci'nin de Kayseri kafilesine dahil edildikleri belirtildi.

Play-off yolunda seri galibiyetler alarak kalan 6 haftayı kayıpsız geçmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı takımda teknik heyetin morali eksik oyuncuların çokluğundan dolayı bir hayli bozuldu.

Sedat Ağçay'ın da sarı kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemeyeceği karşılaşmada Azubuike, Mba ve gurbetçi oyuncu Serhat Ayvaz'a 'hazır olun' talimatı veren teknik patron İrfan Buz, son yapılan antrenmanda bu oyuncularla saha ortasında özel olarak ilgilendi.

Kayseri Kadir Has Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Kayseri Erciyespor - Alima Yeni Malatyaspor karşılaşmasını İzmir Bölgesi hakemlerinden Kutluhan Bilgiç yönetecek.

BUZ: "SAKATLIKLARIMIZ ÇOK FAZLA"

Sarı-kırmızılı takımın teknik sorumlusu İrfan Buz, Kayseri Erciyes maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Önümüze bakıyoruz. Şimdi çok zor, ciddi bir müsabakaya çıkacağız. Özellikle Erciyes için tabii ki ateş hattından bir maç. Biz de matematiksel olarak tamamen olayı koparmak için puanlarımızı almamız gerekiyor. Şimdi sakatlıklarımız çok fazla. 6 oyuncu yok. Aralarında bir tanesi, Sedat Ağçay sarı kart cezalısı. Ama Hüseyin Kar, Guidou Koçer, Ali Sakal, İrfan Başaran maalesef bunlar yok. 6 tane eksiğimiz var. Ama yine bu rağmen biz burada gardımızı alarak, mücadelemizi tamamen vereceğiz. Bütün arkadaşlarımız bunun bilincinde. Her şeyimizi ortaya koyacağız. Oradan 3 puanla ayrılmak istiyoruz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Alima Yeni Malatyaspor Kayseri'ye 6 Eksile Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement