Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz Açıklaması - Son Dakika
Spor

Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz Açıklaması

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "Play-off için yüzde bir şansımız olsa dahi o şansımızı kovalayacağız" dedi.

05.05.2016 19:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "Play-off için yüzde bir şansımız olsa dahi o şansımızı kovalayacağız" dedi.

Buz, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sahalarında 3-3 berabere kaldıkları Karşıyaka maçının her iki takım için önemli olduğunu ve maçın skorunun her iki ekip için de üzücü olduğunu söyledi.

İrfan Buz, Karşıyaka karşısında çok net gol pozisyonları kaçırdıklarını dile getirerek, "Maalesef kazanamadık. Play-off şansımız çok düştü. Son iki maçımıza giriyoruz. Duruşumuzu sergilemek istiyoruz. Play-off için yüzde bir şansımız olsa dahi o şansımızı kovalayacağız. Samsun'a kesinlikle tatile gitmiyoruz. Tam tersine iki maçta 6 puan almak istiyoruz. Yeni Malatyaspor'a yakışan budur" ifadelerini kullandı.

Kulübü ile sözleşmesinin devam ettiğini kaydeden İrfan Buz, "Profesyonel anlamda bunun bağlayıcılığı vardır. Ancak sezon değerlendirmesini ve durum değerlendirmesini mutlaka yapacağız. İsterseniz 5 senelik anlaşmanız olsun, sezon sonunda mutlaka gelecek ile ilgili planlamalar yapılır." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement