Alinur Başkana Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Alinur Başkana Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

Alinur Başkana Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın 2014 seçimlerinde güven tazelemesinin ardından tebrik ziyaretleri de hız kesmeden devam ediyor.

22.04.2014 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın 2014 seçimlerinde güven tazelemesinin ardından tebrik ziyaretleri de hız kesmeden devam ediyor.

Yerel seçimlerin ardından tebrik ziyaretlerini kabul eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı bu kapsamda İnegöl Kültür Vakfı, İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı, İnegöl Meslek Yüksekokulu Müdürü, Gençlik Spor İlçe Müdürü, Lokantacılar Odası, Halk Eğitim Merkezi Müdürü, Ziraat Odası Başkanı, Mahalle Muhtarları, Atatürkçü Düşünce Derneği ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

Hayırlı olsun temennisinde bulunup, başkan Aktaş'ı tebrik eden ziyaretçiler; İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın üçüncü kez seçilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, İnegöl'ün gelecek yıllar için önemli bir seçim yaptığını, tecrübeli ve çalışkan bir belediye başkanı olan Aktaş'ın tekrar seçilmesinin ilçe için büyük kazanım olduğunu belirttiler.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçe halkının kendisine göstermiş olduğu teveccühten dolayı son derece memnun olduğunu belirtti.

İki dönemdir olduğu gibi üçüncü dönemde de İnegöl'ü geleceğe taşıyacak projeleri ilçe halkının hizmetine sunacaklarını kaydeden Aktaş; "İnegöl'e hizmet etmek bizim için bir şeref. Halkımızın teveccühüne layık olacak şekilde inşallah en güzel hizmetleri ve projeleri ilçe halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alinur Başkana Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement