Alişan, Demet Akalın'ın Kardeşini Mahkemeye Verdi - Son Dakika
Magazin

Alişan, Demet Akalın'ın Kardeşini Mahkemeye Verdi

Alişan, hakkında "Seni de, o travesti yeğenlerini de ben acıtacağım" şeklinde tweet atan Akalın'ın kardeşi Emir Çağ Adanur'u mahkemeye verdi.

24.01.2015 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demet Akalın ile Alişan arasında 3 yıldır süren kavgaya aileler de karıştı. Alişan, hakkında "Seni de, o travesti yeğenlerini de ben acıtacağım, 2013'ün en iyi düğün sanatçısı ödülünü sokacağım" şeklinde tweet atan Akalın'ın kardeşi Emir Çağ Adanur hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

"ŞİFREMİ BAŞKASI DA BİLİYOR"

Dosyayı inceleyen savcı, Adanur hakkında kişilik haklarına saldırı gerekçesi ile ceza
davası açılmasına karar verdi. Adanur ise ifadesinde hesabın kendisine ait olduğunu fakat şifresinin başkaları tarafından bilindiğini dile getirdi.

Ancak hesabının kopyalandığına dair bir beyanı bulunmayan Adanur'un taraflar arasında uzlaşma sağlanamadığı için yargılanmasına devam edilecek.

Alişan, Demet Akalın\'ın Kardeşini Mahkemeye Verdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Alişan, Demet Akalın'ın Kardeşini Mahkemeye Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ali: Bunu yazanin demet akalinin kardesinin oldugunu duyunca zaten ozaman tamam dedim ne bekliyordunuz yani demek ayni ablasi gibi dengesiz biri. . . 47 1 Yanıtla
  • muslat: vallaa emir çağ ı tanımıyorumm ama çok doğru bi laf etmişş. . . 1 31 Yanıtla
  • Dilan: Ne terbiyesiz insanlar var ya. Alişan birtanedir candir. Hemsehrimdir. Allah seni bu tür insanlardan korusun abim. 13 9 Yanıtla
  • Metin Okur Yazar: Nedek looooo 6 0 Yanıtla

Advertisement