Alişan, Suriyeli Çocuğun Dayak Yemesine Tepki Gösterdi - Son Dakika
Magazin

Alişan, Suriyeli Çocuğun Dayak Yemesine Tepki Gösterdi

Ünlü şarkıcı, İzmir'de restoran sahibi tarafından dövülen Suriyeli çocuk hakkındaki tepkilerini sosyal medya hesabından göstererek, "Bu kadar mı hayvanlaştın?" dedi.

22.07.2015 16:16  Güncelleme: 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gün geçtikçe sayıları artan Suriyeli mülteciler her gün farklı bir şekilde haber oluyor. İzmir'den gelen Suriyeli haberi de son derece üzüntü verici. Bir lokantada yemek yiyen müşterilere mendil satmaya çalışan Suriyeli çocuk, müşterileri rahatsız ettiği gerekçesiyle lokanta çalışanı tarafından dövüldü. Basmane Meydanı'nda meydana gelen olay objektiflere de yansırken yaşanan trajediye çok sayıda yorum da geldi. Yapılanı vahşet olarak yorumlayan Alişan sosyal medya hesabında kaleme aldığı bir yazıyla yaşananları eleştirdi:

"BU KADAR MI HAYVANLAŞTIN?"

"Gece gece tam yatmaya hazırlanırken gördüm bu haberi, sinirlendim, duygulandım ve inanamadım. Burası Türkiye olamaz burası başka bir yerdir dedim ama maalesef İzmir'de yaşanmış. Küçücük çocuk kim bilir ne acılarla bırakmış memleketini gelmiş. Annesi babası kardeşleri hayatta mı bilinmez belki annesine belki kardeşine bir lokma ekmek götürecekti satacağı 5-10 tane mendille. Bu kadar mı hayvanlaştın be şerefsiz!"

"GÖZYAŞININ HER DAMLASI ÇIKSIN SENDEN"

"Ağzından burnundan kan getirene kadar döveceğine bir ufak para verip gönderseydin olmaz mıydı? Ya o etrafındakiler! Birisi sen ufacık çocuğa tekme tokat girişirken birisi de elinden çocuğu alamadı mı? Yazıktır günahtır be Allah ıslah etsin! O çocuğun gözyaşının her damlası çıksın senden emi delikanlı arkadaş! Bu çocuğun tek suçu Suriyeli olması mı? Şimdi o yüzden mi dövdün bu çocuğu?"

Alişan, Suriyeli Çocuğun Dayak Yemesine Tepki Gösterdi

Son Dakika Magazin Alişan, Suriyeli Çocuğun Dayak Yemesine Tepki Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (67)

  • .: sen sus ya vatandaşa hakaret etme sanatçı bozuntusu 21 29 Yanıtla
  • ısmail: haketmiş,iyi olmuş 4 44 Yanıtla
  • MİLLETİNVEKİLİ: Bu çocuk çalmadı çırpmadı hırsızlık yapmadı diye dayak yemiş bence; bu çocuğu döven hayvan ceza alırmı?Mümkün değil almaz.Peki yarın aynı şeyi yine yaparmı YAPAR ! 44 1 Yanıtla
  • adaley: adamsın alişan dünya ne hale geldi yazık çok yazık 31 6 Yanıtla
  • mal gibi bakma: mendil satcağına git rte amcana o bakar size evide büyük hem 1 31 Yanıtla
  • ısmail: haketmiş,iyi olmuş 1 30 Yanıtla
  • joker: Alisan cocuga cok uzulmus,tamamda Alisan, tirilyonlarin var,bu gune kadar multeciler icin ne yardim yaptin?madem cocuga cok uzuldun,cocuk belli,hadi bakalim,cocuga yardim et,okut,tonla paranda var,o zaman bos konusmadigini anlayalim. 14 16 Yanıtla
  • Yüksel Şal: Kendini sanatçı zanneden kişi Türkiye de ezilen milyonlarca çocuk var. 23 2 Yanıtla
  • Haksnn: Bunlar reklam kokan hareketler yapma alişiş. Evlat edin o zaman çok seviyorsan 5 19 Yanıtla
  • Çakır: Alişan sen de para çok al evine götür den bak 18 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement