Alkol Aldıktan Sonra Annesini Öldüren Zanlı, 11 Yıl Hapis Cezası Aldı - Son Dakika
Güncel

Alkol Aldıktan Sonra Annesini Öldüren Zanlı, 11 Yıl Hapis Cezası Aldı

Alkol Aldıktan Sonra Annesini Öldüren Zanlı, 11 Yıl Hapis Cezası Aldı

Kastamonu'da alkol aldıktan sonra annesini öldüren şahıs, 11 yıl hapse mahkum edildi. "Gözümü açtığımda hastanedeydim. Bilerek ve kasten anneme bir şey yapmadığımı düşünüyorum." dedi.

11.02.2016 19:02  Güncelleme: 20:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde S.B. (55), alkol aldıktan sonra annesi Kamile B.'yi darp ederek öldürdü. Hakim karşısına çıkan S.B., "Gözümü açtığımda hastanedeydim. Bilerek ve kasten anneme bir şey yapmadığımı düşünüyorum" dedi.S.B., 11 yıl 8 ay hapse mahkum edildi.

ANNESİNİ DARP ETTİ

Olay, Kastamonu'nun Tosya ilçesinde 2012 yılında yaşandı. İddialara göre, Tosya'da ikamet eden S.B. (55), alkol aldıktan sonra ağırlaşınca ayrı yaşadığı öz annesi Kamile B.'nin (83) evine gitti. Kapıyı açan Kamile B., oğluna alkol aldığı için tepki gösterince anne ile oğul arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında S.B., annesini darp etti.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Ağır yaralanan yaşlı kadın, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"BİLEREK VE KASTEN BİR ŞEY YAPMADIM"

Olayın ardından Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakkında dava açılan Suat Beledin, yapılan yargılamanın ardından 14 yıl hapse mahkum edildi. Kararın, Yargıtay'a gönderilmesinin ardından Yargıtay 5. Ceza Dairesi, kararı bozarak yeniden yargılama yapılmasını istedi. Heyet değişikliği olan Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi'nde yeniden hakim karşısına çıkan S.B., "Gözümü açtığımda hastanedeydim. Bilerek ve kasten anneme bir şey yapmadığımı düşünüyorum" dedi.

11 SENE 8 AY HAPİS CEZASI ALDI

Mahkeme heyeti, daha önce verilen 14 yıl hapis cezasını mahkemedeki iyi halinden ötürü 11 yıl 8 aya kadar düşürdü.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alkol Aldıktan Sonra Annesini Öldüren Zanlı, 11 Yıl Hapis Cezası Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • HAYAT TOZ PEMBE DEĞİL: O Zaman herkes alkol alsın suç işlesin, bilerek isteyerek yapmadım desin, acaba içkiyide mi bilerek isteyerek içmedin diye sorması lazım hakimin! 1 0 Yanıtla

Advertisement