Alkol ve Uyuşturucu 'Partisi' Ölümle Bitti - Son Dakika
3.Sayfa

Alkol ve Uyuşturucu 'Partisi' Ölümle Bitti

Alkol ve Uyuşturucu \'Partisi\' Ölümle Bitti

Uşak'ta bir evde alkol ve uyuşturucu kullandığı öğrenilen gençlerden 24 yaşındaki Onur Atalay hayatını kaybetti.

27.06.2016 15:46  Güncelleme: 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta bir evde alkol ve uyuşturucu madde kullanıldığı öne sürülen gençlerden 24 yaşındaki Onur Atalay öldü, 26 yaşındaki İ.A. ise hastaneye kaldırıldı. 1 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili, 2 kişinin arandığı belirtildi.

ALKOL VE UYUŞTURUCU MADDE KULLANDILAR

Aybey Mahallesi 2'nci Dar Sokak'ta bulunan müstakil bir evde geçen cumartesi günü bir araya gelen Onur Atalay, İ.A. ve Ç.M. ile kimliği öğrenilemeyen 2 kişi, alkol ve uyuşturucu madde kullandı.

Alkol ve Uyuşturucu 'Partisi' Ölümle Bitti
JANDARMAYI ARADI

Beş arkadaş, gece evlerine dağıldı. Evde kalan Onur Atalay ve İ.A. ise bir süre sonra fenalaştı. Olaydan sonra arkadaşlarına telefonla ulaşamayan Ç.M., jandarmayı arayıp ihbarda bulundu.

Ç.M.'nin arkadaşlarıyla uyuşturucu aldıklarını ve bir arkadaşının o sırada iyi olmadığını söylemesi üzerine jandarma ekipleri, bölgeden sorumlu olan polisle irtibata geçti. Dün akşam eve giden polis, Onur Atalay'ın cesedini, İ.A.'yı ise baygın halde buldu. Olay yerine çağrılan ambulansla Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İ.A. tedaviye alındı. İ.A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

SORUŞTURMA BAŞLADI

Onur Atalay'ın cenazesi ise yapılan incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ç.M. gözaltına aldı. Kimliği belirsiz iki kişinin de arandığı öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Alkol ve Uyuşturucu 'Partisi' Ölümle Bitti

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Alkol ve Uyuşturucu 'Partisi' Ölümle Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ff: atesın n bol olsunn 0 0 Yanıtla

Advertisement