Alkollü Enişte Baldızının Çocuklarını Vurdu: 2 Yaralı (Yeniden) - Son Dakika
Güncel

Alkollü Enişte Baldızının Çocuklarını Vurdu: 2 Yaralı (Yeniden)

Alkollü Enişte Baldızının Çocuklarını Vurdu: 2 Yaralı (Yeniden)

Sayın Yazıişleri müdürlerine Alkollü enişte baldızının çocuklarını vurdu: 2 yaralı başlıklı ilk haberimizde fotoğraflar kaynağından iptal edilmiştir.

17.02.2015 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sayın Yazıişleri müdürlerine

Alkollü enişte baldızının çocuklarını vurdu: 2 yaralı başlıklı ilk haberimizde fotoğraflar kaynağından iptal edilmiştir. İlk haberimizin iptal edilerek aşağıdaki haberin kullanılması ricasıyla.

-------------

YENİDEN

İZMİR'in Menemen İlçesi'nde eşinin yeğenleri E.T. ile Y.T.'yi tabancayla vurup ağır yaralayan Cesur D.'yi  yakalamak için polis seferber oldu. C.D.'nin oğlunun, vurduğu iki kardeşin ablalarını kaçırdığı, evlilik hazırlığı nedeniyle de tartışmanın çıktığı belirtildi.

Menemen'in Kasımpaşa Mahallesi Adnan Menderes Caddesi Sevgiyolu üzerindeki evde meydana gelen olayda, alkollü olduğu ileri sürülen 52 yaşındaki Cesur D., baldızı Aygül T.'nin evine gitti. Burada çıkan tartışmada Cesur D., Aygül T.'nin çocukları 19 yaşındaki E.T.'yi boğazından, 15 yaşındaki Y.T.'yi de başından vurarak ağır yaraladı. Olayın ardından sağlık ekiplerinin Menemen Devlet Hastanesi'ne kaldırdığı kardeşlerden E.T., Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Y.T. ise, Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi'ne sevk edildi. Her iki kardeşin de yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin devam ettiği, hayati tehlikeyi atlatamadıkları öğrenildi.

KIZ KAÇIRMA TARTIŞMASI ÇIKTI

Bu arada olaydan sonra kaçan Cesur D.'nin yakalanması için polisin çalışmasının devam ettiği belirtildi. Polisin araştırmasında, Cesur D.'nin oğlunun, yaralanan kız kardeşlerin ablalarını bir süre önce kaçırdığı, evlilik hazırlıklarıyla ilgili tartışmada da olayın meydana geldiği ileri sürüldü.

Polis yeni bir olay olmaması için iki ailenin bireylerini de korumaya aldı. Ailenin bir süre önce Batman'dan Menemen'e göç ettiği bildirildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alkollü Enişte Baldızının Çocuklarını Vurdu: 2 Yaralı (Yeniden) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement