Alkollü Olduğu İddia Edilen Sürücü Önce Çarptı, Sonra Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Alkollü Olduğu İddia Edilen Sürücü Önce Çarptı, Sonra Kaçtı

Alkollü Olduğu İddia Edilen Sürücü Önce Çarptı, Sonra Kaçtı

Sancaktepe’de bir otomobilin çarptığı kamyonet şarampole yuvarlandı.

16.08.2014 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sancaktepe'de bir otomobilin çarptığı kamyonet şarampole yuvarlandı. Alkollü olduğu iddia edilen otomobil sürücüsü, yaralanan kamyonet şoförünü olay yerinde bırakarak kaçtı.

Kaza, saat 12: 30 sıralarında Samandıra Sultanbeyli yan yolda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, seyir halinde iken alkol aldığı iddia edilen kimliği belirlenemeyen sürücünün hakimiyetinde bulunan 45 YC 508 plakalı otomobil, Fevzi Aslan'ın kullandığı 34 AK 4382 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet şarampole yuvarlandı. Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü Fevzi Aslan, şarampole uçan araçtan vatandaşların yardımı ile çıkarıldı. Aslan, olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Bu sırada alkollü olduğu iddia edilen otomobilin sürücüsü ve yanında bulunan iki kişi araçlarını bırakarak olay yerinden yaya olarak kaçtı. Şarampole uçan kamyonet ile otomobil çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Kaza yerinde polis ekipleri inceleme yaparken, otomobilde alkol kutuları bulunduğu öğrenildi. Polis, kaçan sürücüyü bulmak için çalışma başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alkollü Olduğu İddia Edilen Sürücü Önce Çarptı, Sonra Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement