Alkollü Sürücü Otobüs Durağına Daldı: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Alkollü Sürücü Otobüs Durağına Daldı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Alkollü Sürücü Otobüs Durağına Daldı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Bursa'da alkollü sürücünün yönetimindeki otomobil aşırı hız sonucu kontrolden çıktı. Araç, durakta servis bekleyen Karahan çiftine çarptı; Serdar Karahan hayatını kaybetti.

03.10.2015 03:43  Güncelleme: 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da sürücüsü aşırı alkollü olan bir araç, otobüs durağına girdi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı.

DURAKTA SERVİS BEKLEYEN ÇİFTE ÇARPTI

Edinilen bilgiye göre, Bursa Mudanya Yolu Merkez istikametinde 150 promil alkollü sürücü Ercüment T. (42) kontrolündeki otomobil aşırı hız sonucu kontrolden çıktı. Uzun bir mesafe savrulan araç, o sırada otobüs durağında işe gitmek üzere servis bekleyen Karahan çiftine çarptı.

ADAM ÖLDÜ, EŞİ AĞIR YARALANDI

Kazanın etkisiyle metrelerce sürüklenen Serdar Karahan ve eşi ağır yaralanırken otomobil sürücüsü Ercüment T. ve eşi de yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Serdar Karahan olay yerinde hayatını kaybetti.

MAHALLE SAKİNLERİ İSYAN ETTİ

Kazada yaralanan 3 kişi Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayrıca olay yerine gelen mahalle sakinleri Mudanya yolundaki kazalarla ilgili onlarca kişinin hayatını kaybetmesinden yakındı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.




Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alkollü Sürücü Otobüs Durağına Daldı: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement