Alkumru Barajı'nda Taşkın; Can Pazarı Amatör Kamerada - Son Dakika
Güncel

Alkumru Barajı'nda Taşkın; Can Pazarı Amatör Kamerada

Alkumru Barajı\'nda Taşkın; Can Pazarı Amatör Kamerada

Baraj kapaklarının açılması sonrası sular altında kalan piknikçilerin yaşadığı can pazarı, amatör kamera tarafından kaydedildi.

25.08.2014 01:10  Güncelleme: 08:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te Botan Çayı kenarında piknik yaparken Alkumru Barajı'nda meydana gelen taşkına yakalanan bir ailenin yaşadığı can pazarı amatör kameralar tarafından görüntülendi.

"10 AİLE SUYUN İÇİNDE"

Kayıtlarda, çok hızlı akan su karşısında bir grup insananın akıntıya kapılmamak için uğraştığı görülüyor. Cep telefonuyla olayı kaydeden kişi, "Bakın şu barajın yaptığına bakın. Pazar günü olmasına rağmen kimseye haber vermeden baraj kapaklarını açtılar. 10 aile suyun içinde."

"SIKI SIKI TUTUNUN"

Daha sonra suyun içerisinde can pazarı yaşayan kişilerin, "Acile haber verdiniz mi, helikoptere haber verdiniz mi" sesleri duyuluyor. Kayıtları çeken şahıs, "sıkı sıkı tutunun, sakın bırakmayın. Ben acile, baraja haber vermişim. Helikopkere haber vermişim, bakalım artık" diyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alkumru Barajı'nda Taşkın; Can Pazarı Amatör Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Eyvahlar olsun: PKK sağolsun. . Bunlara terörist demeyenler kahrolsun. . Bu olaylar bitmez. . 12 59 Yanıtla siirt/kurtalanlı: asıl bir terör varsa oda devlettir. . . bu kadar ilgisiz ve medya bu kadar ilgisiz orası kürt bölgesiya batı olaydı görürdümozaman nasıl medya eşşek gibi anırıyordu. . . 2 2
  • digorlu: ulan beyinsizler her şeyi pkkya mal etmekten vazgeçin artık devletin hiçmi suçu yok 14 8 Yanıtla
  • RAMAZAN: cani eyvahlar olsun sana olsun pkk ile ne alakası var barajı yapan devlet pkk değil 11 5 Yanıtla
  • veysel: baraj alanına izinsiz girilebiliyomu? vatandaşmı suçlu açanmı? 9 4 Yanıtla
  • mevlüt: bu baraj yapıldığından beri şimdiye kadar yaklaşık olarak 40 kişi boğulmuşt ben gezdim inanırmısınız siirt ve eruh yolu ayırtma noktasında kadar hiç bir uyarı levhasını görmedim ve zirenler de yoktur siirt te her yaz en az 10 kişi bu sularda boğuluyor önlem alan hiç kimse yoktur vali bey makamda otuyor bir gezsin baksın önlem alındıysa sonra konuşsunlar hak ta verelim sayın valimize veya konuşanlara ama hiç önlem yok ki 8 2 Yanıtla
  • memet: yazıklar ulsun başka amcla bizim memleketimizden başka ülkeye elktrik ürtyorlar satlıyor bizim halkımız suda buğlyor 3 5 Yanıtla
  • bahattin yardım: birileri bunları uyarması lazım bu tekkişinin yapa bileceği birşey deyil miletin birlik olup vali ile konuşması lazım hani vali nerde neden ilgisiz kaldı böyle bir vakaya bunu açıklarmısınız 5 0 Yanıtla
  • Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı
    23:58 Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız istemeye giden F.G. ile kızın ağabeyi Y.T. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada F.G, tüfekle Y.T'yi yaraladı. Olayın ardından kaçan şüpheli F.G, sığındığı evde polis tarafından gözaltına alındı.

  • Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi
    23:58 Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi

    Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasında tahliye edilen bina sayısı 24'e yükseldi. İstanbul Valiliği, 'Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir' açıklamasını yaptı.

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.


Advertisement