Allgau Orient Rally-Dostluk ve Barış Rallisi Zile'ye Geliyor - Son Dakika
Yerel

Allgau Orient Rally-Dostluk ve Barış Rallisi Zile'ye Geliyor

Dünyanın en eğlenceli otomobil yarışlarından biri olarak kabul edilen 'Allgau Orient Rally Dostluk ve Barış Rallisi' 10 Mayıs'ta Tokat'ın Zile ilçesine geliyor.

08.04.2014 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en eğlenceli otomobil yarışlarından biri olarak kabul edilen 'Allgau Orient Rally-Dostluk ve Barış Rallisi' 10 Mayıs'ta Tokat'ın Zile ilçesine geliyor.

Alınan bilgiye göre, ilki 2013 yılında yapılan 20 ülkeden 350 aracın katıldığı uluslararası 'Allgau Orient Rally-Dostluk ve Barış Rallisi' 10 Mayıs'ta Zile'ye geleceği kaydedildi. Tarihi Zile Kalesinde oluşturulacak olan fotoğraf platosunda Zile'nin panaromik fotoğraflarının çekileceği belirtildi.

Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, 'Allgau Orient Rally-Dostluk ve Barış Rallisi'nin Zile etabı için bu yıl daha düzenli bir organizasyon yapılacağını ifade etti.

Vidinel, "Allgau Orient Rally-Dostluk ve Barış Rallisirient Rallisine katılan ekip Zile etabını çok beğenmiş. Bu yılda Zile Kalesinde başlayan etapta, katılımcılar verilen görevleri yaptıktan sonra Zile de hem araçlarının bakımlarını, hemde yemek ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Zile halkı ve ralli severler ile güzel bir etap yaşatmayı hedefliyoruz. Bu bölge turizmimiz açısından çok önemli bir fırsattı" dedi.

İlçedeki yatak sıkıntısı nedeni ile konaklamanın bir bölümünün çevre il ve ilçeler yapılacağı belirtildi - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Allgau Orient Rally-Dostluk ve Barış Rallisi Zile'ye Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement