Allianz Sigorta ve Acente Çalışanları Kıbrıs'ta Buluştu - Son Dakika
Güncel

Allianz Sigorta ve Acente Çalışanları Kıbrıs'ta Buluştu

Allianz Sigorta ve Acente Çalışanları Kıbrıs\'ta Buluştu

Allianz Sigorta, 'Emin Adımlarla, Güçlü Yarınlara' temasıyla düzenlediği özel programda, acente çalışanları ile KKTC'de bir araya geldi.

28.11.2014 08:33  Güncelleme: 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sigorta sektörünün lider isimlerinden Allianz Sigorta, Türkiye'de acenteleriyle sürdürdüğü başarılı işbirliğini, keyifli organizasyonlar ile sürdürüyor. Acente çalışanları ile iş ortaklıklarının güçlendirilmesi ve motivasyonlarının yükseltilmesi amacıyla düzenlenen toplantıların bu seferki ayağı 24-26 Ekim tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Cratos Premium Hotel'de gerçekleştirildi. Önceki yıllarda olduğu gibi yoğun katılımla gerçekleşen toplantıya 22 Allianz yöneticisi de dahil olmak üzere toplam 130 kişi katıldı.

Allianz Sigorta acentelerinin çalışanları, ilk gün gerçekleştirilen hoşgeldiniz kokteylinin ardından akşam saatlerinde 80'ler Retro Parti'sinde eğlenceli saatler geçirdi. Ertesi gün gerçekleştirilen toplantıda sigorta sektörü değerlendirmeleri ve Allianz Sigorta hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Acente çalışanları günün geri kalanında ise KKTC'nin en güzel bölgelerinden birisi olan Girne'yi gezerek, kentin tarihi ve kültürel zenginliklerini yakından tanıma fırsatı buldu. Acente çalışanları için düzenlenen bu özel gezi, Yol Project'in performansı ile keyifli bir şekilde tamamlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Allianz Sigorta ve Acente Çalışanları Kıbrıs'ta Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement