Alman Çift Cinayet Kurbanı - Son Dakika
Güncel

Alman Çift Cinayet Kurbanı

Alman Çift Cinayet Kurbanı

Antalya’nın Alanya ilçesinde Alman uyruklu çift tatil için kiraladıkları dairede elleri ve ayakları koli bantlarıyla bağlanmış halde battaniyelere sarılı vaziyette öldürülmüş olarak bulundu.

21.08.2014 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde Alman uyruklu çift tatil için kiraladıkları dairede elleri ve ayakları koli bantlarıyla bağlanmış halde battaniyelere sarılı vaziyette öldürülmüş olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'nde bulunan Euro 5 sitesinin 10'uncu katında bulunan daireyi 2 hafta önce tatil için kiralayan Peter Horvath (50) ve Kerstin Horvath'den (65) 1 haftadır haber alamayan Almanya'daki yakınları durumu sitede oturan tanıdıklarına bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çağrılan jandarma ekipleri çilingir yardımıyla daireye girdi. Daireye giren ekipler salonda Peter Horvath, yatak odasında ise Kerstin Horvath'ın elleri ve ayakları koli bantlarıyla bağlanmış olarak bazaların altına sokulmuş halde cesetleriyle karşılaştılar. Olay yerinde savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından cesetler otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, olayla ilgili site bahçıvanı ve kapıcısının ifadesine başvuruldu. Çiftin en son 16 Ağustos günü, elektrik faturası ödemek için gittikleri postanede göründükleri öğrenilirken, yaklaşık 1 hafta önce tanıştıkları bir Türk gençle arkadaşlık kurdukları ve bu kişinin siteye belli aralıklarla geldiği öğrenildi. Sitede bulunan güvenlik kamera kayıtlarına el koyan jandarma ekipleri zanlı yada zanlıların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alman Çift Cinayet Kurbanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement