Alman Çiftin Ölü Bulunması - Son Dakika
Yerel

Alman Çiftin Ölü Bulunması

Alman Çiftin Ölü Bulunması

Alanya'da, Alman çifti öldürdüğü iddia edilen zanlıların siteye giriş anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

04.09.2014 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya ilçesinde Alman çiftin öldürülmesiyle ilgili tutuklanan Tarkan C. ve Murat Ç'nin siteye giriş anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Euro 5 Residance adlı sitede tatil için daire kiralayan Peter ve Kerstin Hovarth çiftinin katil zanlılarını yakalatan görüntüler ortaya çıktı. Kamera görüntülerinde 11 Ağustos, saat 14: 00 sıralarında, iki erkeğin apartmana geldikleri, kapıdan içeri girdikleri görülüyor. Saat 17: 00 sularında da binadan çıkış yapan şüphelilerin üzerlerinde ise daha önceki kamera kayıtlarından maktullere ait oldukları belirlenen kıyafetler ile şapka ve plaj çantasının bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı, Alman çiftin ölü bulunmasıyla ilgili bir yazılı açıklama yaptı.

Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, açıklamasında, 21 Ağustos 2014 tarihinde Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesi'nde bulunan Euro 5 Residance isimli sitedeki dairede geçici olarak ikamet eden Peter ve Kerstin Hovarth çiftini öldürdükleri iddiasıyla aranan iki zanlının da yakalandığını bildirdi. Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında jandarmanın yanı sıra emniyet güçlerinden de oluşan yaklaşık 20 kişilik özel bir ekip kurulduğunu ve ve çalışmalara başlandığını bildiren Yavuz, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

"Olayın ortaya çıktığı gün ile gerçekleştiği gün arasında yaklaşık 10 günlük bir sürenin bulunması, maktullerin yabancı olmaları ve geçici süreyle ülkemize turist olarak gelmeleri sebebiyle çok fazla sosyal çevrelerinin bulunmayışı gibi sebepler gözönüne alındığında, şüphelilerin yaklaşık 10-12 günde tespit edilmeleri ile yakalanmaları, olağanüstü bir başarı olup, olayın aydınlatılmasında emeği geçen Cumhuriyet Savcımız, hakimlerimiz ve adliye personeline, İlçe Jandarma Komutanına, İl ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile İl ve İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerine ve soruşturma ile ilgili hassasiyetleri gözeterek kamuoyunu bilgilendiren basınımıza teşekkür ediyor, bir daha bu tür olayların yaşanmamasını temenni ediyoruz."

Alanya'da kaldıkları dairede Horvarth çiftinin, 21 Ağustos'ta, ayrı odalardaki bazaların altında, el ve ayakları koli bandıyla bağlı cesetleri bulunmuştu. Soruşturma kapsamında 29 Ağustos'ta Tarkan C. (37), Zonguldak'ta Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde bulunduğu sırada Murat Ç. de dün polis ekiplerince yakalanmıştı. İlçe Jandarma Komutanlığına teslim edilen zanlılar çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alman Çiftin Ölü Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement