Alman Vekil PKK'ya Belge Sızdırmış - Son Dakika
Güncel

Alman Vekil PKK'ya Belge Sızdırmış

Alman Vekil PKK\'ya Belge Sızdırmış

Almanya'da savcılık, hükümete ait gizli belgeleri PKK'ya sızdırdığı gerekçesiyle Sol Partili Federal vekil Katrin Kunert hakkında soruşturma başlattı.

05.10.2015 07:47  Güncelleme: 08:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın başkenti Berlin'de savcılık, hükümete ait gizli belgeleri PKK'ya sızdırdığı gerekçesiyle Sol Partili Federal Milletvekili Katrin Kunert hakkında soruşturma başlattı.

Savcılık sözcüsü, konuyla alakalı bir soruşturma bulunduğunu ve soruşturmanın sürdüğünü doğruladı. Katrin Kunert ise belgenin fotoğrafını çekerek üçüncü kişilere verdiği iddialarını yalanladı.

"GİZLİ İBARELİ" CEVAP

Die Welt Gazetesi'nin haberine göre, Kunert, Türkiye'nin Suriye'deki muhalif gruplara yaptığı silah sevkıyatı konusunda Federal Parlamento'da soru önergesi verdi. Hükümetin verdiği yanıt ise, "gizli" ibaresiyle, Federal Parlamento Gizli Bilgileri Koruma Bölümü'ne teslim edildi.

FOTOĞRAF PKK YANLILARINA ULAŞTI!

Gazete, sadece milletvekilleri ile bazı çalışanların görebilme yetkisinin olduğu gizli belgenin fotokopisinin geçen ağustos ayında Türkiye'de yayın yapan PKK'ya yakın bir gazete ve sol yayın yapan bir gazetede yayımlandığını yazdı.

VEKİLLER ZAN ALTINDA

Welt Gazetesi haberinde şu cümlelere yer verdi:

"Söz konusu belgenin fotokopisinin ya da fotoğrafının çekilmesi ve içeriğinin kamuoyuna açıklanması yasaktı. Belgenin basına sızdırılması konusunda Sol Partili Federal Parlamento Milletvekilleri zan altında bulunuyor."

SORUŞTURMA DOĞRULANDI ANCAK...

Savcılık sözcüsü, konuyla alakalı bir soruşturma bulunduğunu ve soruşturmanın sürdüğünü doğruladı. Katrin Kunert ise belgenin fotoğrafını çekerek üçüncü kişilere verdiği iddialarını yalanladı.

Son Dakika Güncel Alman Vekil PKK'ya Belge Sızdırmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • harbi: bizde ki cehape hadepe zihniyeti fark yok 31 5 Yanıtla
  • ERBAA: ....OYLAR KESİNLİKLE AKP YE....AKP SAYESİNDE KADINLARIMIZ BAŞLARINI KAPATABİLİYOR,COCUKLARİMİZ DİNİNİ ÖĞRENİYOR... VATAN İÇİN, BAYRAK İÇİN, EZAN İÇİN KESİNLİKLE AKP....AKP OLMAZSA VATANİMİZ SURİYE GİBİ OLUR....SOLA OY VERİP GÜNAHA GİRME....CHP ,HDP Yİ DESTEKLİYOR HDP DE PKK YI DESTEKLİYOR ŞEHİTLER GELİYOR..SOLDAN UZAK DURUN İNANIN PİŞMAN OLMAZSİNİZ... AKP SEKSEN YILDA YAPİLMİYANLARİ ON YILDA YAPTI.. TERÖRÜ KENDİ SİLAHLARİMİZLA VURUYORUZ...TERÖRÜ BİTİRECEK OLAN PARTİ KESİNLİKLE AKP DİR.. 26 4 Yanıtla
  • Geberin: Kimin uşağı oldukları belli degilmi ?? Pislikler !! 19 3 Yanıtla
  • Cemo: Kadin pkkliya benziyor zaten 22 0 Yanıtla
  • terör: Telsizleri Fransadan mermiler Rusya dan patlayıcılar Almanyadan... Ayrıca Ermeni..İsrail..İran..Irak. Var...Hiçbir ülke bizim dostumuz değil...İran ambargo uygulandı biz altın ticareti yaptık ...Şimdi İran PKK destek veriyor...Komşularımız hepsi bize düşman...UYAN TÜRKİYE 5 0 Yanıtla
  • Ares: evett 1 1 Yanıtla

Advertisement