Almanya'da Türkiye Sesleri - Son Dakika
Güncel

Almanya'da Türkiye Sesleri

Almanya\'da Türkiye Sesleri

RÜŞTÜ REÇBER YILDIRAY VE AHMET'E 'TEKRAR FUTBOLA BAŞLAYABİLİRSİNİZ' DEDİK.

18.11.2013 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maç SONRASINA RÖPORTAJLAR DAMGASINI VURDU

ÜMİT KAYIHAN AHMET DURSUN, YILDIRAY BAŞTÜRK VE ÜMİT KARAN, SÜPER LİG'DE BİR TAKIMA KONULSA, HERHALDE İLK 10'A GİRERLER

RÜŞTÜ REÇBER YILDIRAY VE AHMET'E 'TEKRAR FUTBOLA BAŞLAYABİLİRSİNİZ' DEDİK. ÇOK YAZIK OLMUŞ ONLARA

ALMAN TEKNİK ADAM DAUM FUTBOL ADINA GÜZEL GÖRÜNTÜLER YAŞANDI. BÖYLE ANLAMLI MAÇLARIN SAYISININ ARTMASINI UMUYORUM

Almanya'da Ran Jahrhunderspiel (yüzyılın maçı) adı altında ve Çocuklar için bir kalp sloganıyla hazırlanan gösteri maçında, Almanya ve Türkiye Milli Takım Efsaneleri dün karşı karşıya geldi.

Gösteri maçında Türkiye efsanelerin ortaya koyduğu güzel oyun büyük beğeni toplarken, Yıldıray Baştürk, Ahmet Dursun ve Ümit Karan sergiledikleri futbol ve attıkları gollerle, tribünleri dolduran Türk-Alman futbol severleri adeta mest etti.

RÜŞTÜ REÇBER YILDIRAY VE AHMET'E 'TEKRAR FUTBOLA BAŞLAYABİLİRSİNİZ' DEDİK. ÇOK YAZIK OLMUŞ ONLARA

Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan milli takımın eski kaptanı Rüştü Reçber ve teknik direktör Ümit Kayıhan, gösteri maçında eski günlerini aratmayan bir futbol sergileyen Ahmet Dursun, Yıldıray Baştürk ve Ümit Karan'a övgüler yağdırdı. Ümit Kayıhan, Sahada çok başarılı oyuncular vardı, bu oyuncular Süper Lig'de bir takıma konulsa, herhalde ilk 10'a girerler. Demek ki yeteneğin hiçbir zaman antrenmanı olmadığını gördük dedi.

Rüştü Reçber ise, Evet çok iyi oynayan arkadaşlarımız oldu. İçerde de konuştuk, Yıldıray ve Ahmet'e tekrar futbola başlayabilirsiniz dedik. Çok yazık olmuş onlara diye konuştu.

Teknik direktör Christoph Daum ise, şunları söyledi;

Yardıma muhtaç çocuklar için hazırlanan maça Türkiye'den katıldığımız için çok mutluyuz. Zaman ayırıp gelen oyunculara teşekkür ediyorum. Çok sayıda Türk taraftarların da izlediği ve muhteşem bir atmosferin oluştuğu bir maç oldu. Futbol adına da güzel görüntüler yaşandı. Böyle anlamlı maçların sayısının artmasını umuyorum.

Yardım maçıyla yeniden yeşil sahada ter döken Ahmet Dursun, Rüştü Reçber, Ümit Karan, Alpay Özalan ve Hakan Ünsal da, Yardıma muhtaç çocuklara bizim de ufak bir katkımız olduysa, bu bizi mutlu eder. Böylesine anlamlı bir organizasyonda bulunmak güzeldi. Geçmişte beraber futbol oynadığımız arkadaşlarımızla yeniden buluşmak da keyifli oldu. Bu tip organizasyonlar, Türkiye'de de olmalı. Bizim buraya gelmemize öncülük yapan Christoph Daum'a teşekkür ediyoruz şeklinde görüş belirttiler.

YARDIM MAÇINA YOĞUN İLGİ

Yardım amaçlı oynanan Almanya ve Türkiye efsaneler maçına, aralarında çok sayıda Türk taraftarların da bulunduğu yirmi bini aşkın futbol sever, maç bileti alarak yardıma muhtaç çocuklar için katkıda bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Almanya'da Türkiye Sesleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement