Almanya ile Türkiye Arasındaki Ön Yargıları Turizm Yok Eder" - Son Dakika
Güncel

Almanya ile Türkiye Arasındaki Ön Yargıları Turizm Yok Eder"

Almanya ile Türkiye Arasındaki Ön Yargıları Turizm Yok Eder"

Almanya hükümetinin NATO üyesi Türkiye’nin ABD, Fransa ve İngiltere gibi ‘dost ülke’ olmadığını açıklamasının üzerine Türkiye Otelciler Federasyonu (TUREFED) Başkanı Osman Ayık, Türkiye ile Almanya arasındaki ön yargıları yıkacak olan yegane şeyin turizm olduğunu söyledi.

20.08.2014 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya hükümetinin NATO üyesi Türkiye'nin ABD, Fransa ve İngiltere gibi 'dost ülke' olmadığını açıklamasının üzerine Türkiye Otelciler Federasyonu (TUREFED) Başkanı Osman Ayık, Türkiye ile Almanya arasındaki ön yargıları yıkacak olan yegane şeyin turizm olduğunu söyledi.

Almanya'nın Türkiye'yi dinlediğinin ortaya çıkmasının ardından, Alman hükümet kaynaklarının NATO üyesi Türkiye'nin ABD, Fransa ve İngiltere gibi 'dost ülke' olmadığını açıklamasının üzerine TUREFED Başkanı Osman Ayık, Almanya ve Türkiye arasında 30-40 yıldır karşılıklı turizm hareketinin olduğunu hatırlattı.

İki ülke arasındaki ön yargıları turizmin yok edeceğini ifade eden Ayık, "Türkiye'ye gelen Almanlar burada bulunmaktan memnunlar. Türkiye'ye yılda yaklaşık 20 milyona yakın Alman turist geliyor. Türkiye'de yaşayan Alman vatandaşlar, Almanya'da yaşayan Türkler var. Almanlar Türkiye'de olmaktan memnun, Türkler de Almanya'da olmaktan memnun. Alman hükümetinin açıklamalarını yersiz ve anlamsız buluyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Almanya ile Türkiye Arasındaki Ön Yargıları Turizm Yok Eder' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement