Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Löw ""İtalya'yı Bizi Bu Turnuvada Şu Zamana Kadar Oynadığımız... - Son Dakika
Güncel

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Löw ""İtalya'yı Bizi Bu Turnuvada Şu Zamana Kadar Oynadığımız...

Paris-dhaeuro 2016'da çeyrek final maçında yarın İtalya ile karşılaşacak olan Almanya'da teknik direktör Löw ile yıldız oyuncu Mesut Özil basın toplantısı düzenlediler.

01.07.2016 21:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Paris-dha

euro 2016'da çeyrek final maçında yarın İtalya ile karşılaşacak olan Almanya'da teknik direktör Löw ile yıldız oyuncu Mesut Özil basın toplantısı düzenlediler.

Almanya Milli Takımı teknik patronu Löw yaptığı açıklamada "İtalya'yı bizi bu turnuvada şu zamana kadar oynadığımız maçlar içinde en çok zorlayacak rakip olarak görüyorum" dedi. Yarın sahaya çıkacakları oyun felsefesi hakkında da açıklamalarda bulunan Alman teknik adam "Haftaiçi de İtalya maçına iyi hazırlandık. Onların daha önce yaptıkları karşılaşmaları izledik. İtalya sadece savunma açısından değil her açıdan iyi futbol oynayan bir takım. İtalya bizi bu turnuvada şu zamana kadar oynadığımız maçlar içinde en çok zorlayacak rakip olarak görüyorum. O yüzden takımı bu yönde hazırladık. İtalya'yı iyi analiz ettik ve yarınki maça hazır olduğumuzu düşünüyorum. Yarin ki maça hangi taktik ile çıkacağımızdan çok dengeyi nasıl kuracağımız önemli. İtalya'nın pas akışını engellememiz gerekiyor. Bizde oyunu her iki açısını iyi oynamamız gerekiyor ve yakaladığımız fırsatları değerlendirmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Mesut Özil "Yarın İtalya'ya karşı büyük turnuvalarda olan şansızlığımızı kırmak istiyoruz."

Alman Milli Takımının Türk asıllı yıldızı Mesut Özil ise maç öncesi düzenlenen basın toplantısın da şunları söyledi:

"Yarın İtalya'ya karşı büyük turnuvalarda olan şansızlığımızı kırmak istiyoruz. Turnuve öncesi yaptığımız özel maçtada İtalya'yı yenebileceğimizi ispat ettik. Önemli olan bizim kendi oyunumuzu oynamamız. Dünyadaki her takımı yenecek potansiyeli olan bir takımız yarında bunu bilerek sahaya çıkacağız. Bizim her zaman özgüvenimiz tamdır. Şuan ki hedefimiz Avrupa Şampiyonu olmak, eğer birlik olursak hedefimize ulaşacağız."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Löw ''İtalya'yı Bizi Bu Turnuvada Şu Zamana Kadar Oynadığımız... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement