Almanya'nın Evsahipliğinde Yapılacak Şampiyonada Yarışacak Sporcular Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Almanya'nın Evsahipliğinde Yapılacak Şampiyonada Yarışacak Sporcular Belli Oldu

Almanya\'nın Evsahipliğinde Yapılacak Şampiyonada Yarışacak Sporcular Belli Oldu

Almanya'nın ev sahipliğinde yapılacak Avrupa Yüzme Şampiyonası'nda yarışacak sporcular belli oldu.

05.08.2014 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüzme Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Türk Milli Takımı, 13-24 Ağustos tarihleri arasında Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenecek organizasyona iki ayrı kafile halinde gidecek.

Yarışları daha erken başlayacak senkronize yüzmede Türkiye'yi temsil edecek milli takım, 11 Ağustos Pazartesi günü Berlin'e hareket edecek ve 18 Ağustos Pazartesi günü yurda dönecek. Başantrenörlüğünü Nataliya Maschuk, antrenörlüğünü Laçin Irazca Akçal'ın yaptığı Senkronize Yüzme Milli Takımı'nda, Defne Bakırcı, Dilay Horasan, Ebru Mina Turhan, Hande Yıldız, Melike Turgut, Mısra Gündeş, Öykü Evliya, Öykü Halis, Selin Ünser ve Yağmur Ceylan Demircan yarışacak.

Yüzme Milli Takımı ise 16 Ağustos Cumartesi günü Berlin'e gidecek, 25 Ağustos Pazartesi günü yurda dönecek. Kafile başkanlığını Nilüfer Sanvar'ın yürüteceği ekipte, Türkiye Yüzme Direktörü Erdem Sezer'in yanı sıra Milli Takımlar Teknik Direktörü Fernando Jose Canales, antrenörler Hakan Eskioğlu, Erkan Mutlu, Ali Özüak ve Levent Camuşcuğlu yer alacak.

Yüzme Milli Takımı'nda erkeklerde Alpkan Örnek, Doğa Çelik, Doruk Tekin, Ediz Yıldırımer, Nezir Karap ve Kemal Arda Gürdal, bayanlarda ise Ayşe Ezgi Yazıcı ile Gizem Bozkurt mücadele edecek.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Almanya'nın Evsahipliğinde Yapılacak Şampiyonada Yarışacak Sporcular Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement