Almanya Uzatmalarda Puan Kaybetti - Son Dakika
Spor

Almanya Uzatmalarda Puan Kaybetti

Almanya Uzatmalarda Puan Kaybetti

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri D Grubu'ndaki karşışlaşmada Almanya İralanda ile berabere kaldı.

15.10.2014 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme maçlarında D grubundaki üçüncü maçında Almanya İrlanda Cumhuriyeti ile 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmanın golleri 71. dakikada Toni Kroos'tan gelirken İrlanda'nın beraberlik golünü uzatma dakikalarında John O Shea kaydetti.

Geçen hafta sonu deplasmanda Polonya'ya 2-0 yenilen son dünya şampiyonu Almanya bu sonuçla taraftarlarını şaşkınlığa uğrattı.

Karşılaşmaya tutuk başlayan Almanya ilk yarıda hücum hattında fazla etkili olamadı. İkinci yarıya Podolski değişikliğiyle başlayan panzerler hücumda daha etkili olmaya başladı. İrlanda yediği gol sonrası daha fazla kontra atak yapmaya başladı ve uzatma dakikalarında aradığı golü buldu.

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw maçtan sonra yaptığı açıklamada sonucun kendilerini şaşırttığını söyledi.

Löw Mesut Özil, Bastian Schweinsteiger gibi iki orta saha oyuncusundan yoksun çıktıkları karşılaşmada attıkları gol sonrası topu daha fazla İrlanda sahasında tutmaları gerektiğini söyledi. Maçın son dakikalarında takım olarak çok naif davrandıklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, ''Hepimiz çok şaşkınız. Son dakikalarda çok top kaybettik. Zor bir karşılaşma oldu. Daha sabırlı olmalıydık. İkinci yarı daha baskılı oynadık ama ikinci golü atamadık. Ancak Cebelitarık'ı yeneceğiz'' dedi.

Karşılaşmanın beraberlik golünü kaydederek taraftarları sevince boğan John O Shea ise Almanya'nın maçta daha fazla gol şansı bulan takım olduğunu belirterek, ''Son dakikalarda kontralara umudumuzu bağladık. Golü attığım an çok müthiş bir andı. Dünyanın en iyi kalecisi bu topu çıkaramadı'' dedi.

İrlanda Teknik Direktörü martin O Neill de skordan mutlu olduklarını belirterek Almanya'dan puanla döndükleri için sevinçli olduklarını kaydetti.

Almanya D grubunda 4 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Polonya 7 puan ve avarajla birinci İrlanda da 7 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Almanya Uzatmalarda Puan Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement