Almanyalı Aileden Vali Coş'a Ziyaret - Son Dakika
Dünya

Almanyalı Aileden Vali Coş'a Ziyaret

Almanyalı Aileden Vali Coş\'a Ziyaret

Vali Coş'la makamında görüşen Erkan Özen, 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün gerçekleştirmek istediği darbe girişimi sonrasında darbecilere karşı mücadele eden Coş'a teşekkür etmek istediklerini söyledi.

02.08.2016 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Coş'la makamında görüşen Erkan Özen, 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün gerçekleştirmek istediği darbe girişimi sonrasında darbecilere karşı mücadele eden Coş'a teşekkür etmek istediklerini söyledi. Denizlili Özen ailesini kapıda karşılayan Vali Hüseyin Avni Coş'a, ailenin küçük kızları çiçek verdi. Almanya'dan gelen ailenin ziyaretinden memnun olduğunu belirten Vali Coş ise şunları söyledi:

SİZLERLE TANIŞMAKTAN ONUR DUYDUM

"Memleketlerine giderken ilimize uğradılar. Bize nezaket ziyaretinde bulundular, mutlu olduk. Yurt dışında yaşamanıza rağmen Türkiye ile bu kadar yakından ilgilenmeniz, Türkiye'nin istikbali için, tehdit, tehlike altında kalmaması için gelişmeleri yakinen, sıcağı sıcağına takip etmeniz çok güzel. Endişe duymanız, dua etmeniz başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere devlet erkanına yönelen, demokrasimize yönelen, devletimize ve milletimize yönelen o hain kalkışmanın bastırılmasında dualarınızla uzaktan destek verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Sizlerle tanışmaktan onur duydum."

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Almanyalı Aileden Vali Coş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement