Alodif 2014 Fuarı Başladı - Son Dakika
Güncel

Alodif 2014 Fuarı Başladı

Alodif 2014 Fuarı Başladı

Fuarda otel, restoran donanımları gibi konularda faaliyet gösteren 74 firma, 54 stantta tanıtım yapacak.

06.03.2014 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2. Alanya Otel, Restoran Donanımları, İç ve Dış Mekan Ürünleri, Yapı ve Dekorasyon Malzemeleri İhtisas Fuarı (ALODİF 2014), başladı.

AFT Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım firması tarafından düzenlenen fuar, Kestel beldesi Park Karting Tesisleri'nde açıldı. Açılış törenine Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Vekili Ahmet Paşaoğlu, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Özdemir, farın açılışında yaptığı konuşmada, Alanya'nın ülkenin en büyük turizm merkezi olduğunu belirtti.

Türkiye'ye gelen turistlerin üçte birinin Antalya'ya, Antalya'ya gelen turistin de üçte birinin de Alanya'ya geldiğini dile getiren Özdemir, şöyle konuştu:

"Alanya, turizm sürecinin 12 aya yayılması için ciddi anlamda emek vermekte. Bu fuar da böyle bir çırpınışın göstergesi. Özellikle Gazipaşa Havalimanı üzerinden dünyanın dört bir tarafına tarifeli ve charter seferlerinin devam ettiğine bakarsak, geçen seneye bakıp devam etmemiz mümkün değil. Bugün teknolojik düşünmek ve bilişim çağının gereklerini saniye saniye takip etmek durumundayız. Fuarcılığımıza azami önem vereceğiz."

AFT Fuarcılık Genel Koordinatörü Fuat Aktaş da bu yıl fuar alanının yüzde 90'ının dolduğunu söyledi.

Alanya'da düzenlenen fuarın bölge ekonomisine ve tanıtımına katkı sağlamayı amaçladığını vurgulayan Aktaş, "Alanya, sahip olduğu nüfus ve yapısıyla büyük bir ilçe. Turizmin 12 aya yayılması için bir şeyler yapılmalı. Fuar organizasyonları da bunun bir parçası. 2 yıldır Alanya'ya geliyoruz. Birçok sıkıntı yaşadık ama bu bizi yıldırmadı. Bu konuda sizlerin de desteğini bekliyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından fuarın açılışı yapıldı. 9 Mart Pazar gününe kadar açık kalacak fuarda 54 stantta 74 firma, marka tanıtımı gerçekleştirecek. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Alodif 2014 Fuarı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement