Alp Yalman Mustafa Denizli'yle Geliyor - Son Dakika
Spor

Alp Yalman Mustafa Denizli'yle Geliyor

Alp Yalman Mustafa Denizli\'yle Geliyor

Alp Yalman'ın planında adı öncelikle sportif direktör olarak geçen Mustafa Denizli, kötü sonuçların sürmesi halinde direkt sahaya inebilir.

03.10.2014 07:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cesare Prandelli’nin yerine teknik direktör adayları yavaş yavaş belli olmaya başladı bile. Başkan adaylarından Alp Yalman’ın, takımın başına Mustafa Denizli’yi getirmek istediği biliniyor. Şu sıralarda Lig TV’de yorumculuk yapan ve aynı zamanda gazete yazarlığına devam eden Denizli’nin ilk etapta sportif direktör sıfatıyla kulüpten içeri alınması planlanıyordu. Ancak Galatasaray kötü sonuçlar almaya devam ederse, Denizli’nin doğrudan teknik direktörlük koltuğuna oturabileceği belirtiliyor. Hatta Yalman’ın tecrübeli çalıştırıcıyla görüştüğü ve kendisine şimdiden bir ekip hazırlaması talimatını verdiği ifade ediliyor.

Taraftarlar Yanal'ı istiyor

Sarı-Kırmızılı takımın kötü gidişatı, taraftarı da doğal olarak bir hayli rahatsız etmiş durumda. Görüşlerini sosyal medyada paylaşan futbolseverlerin azımsanmayacak bir kısmının ise ortak ricası var. Sezon başında sürpriz bir şekilde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tarafından görevine son verilen Ersun Yanal’ın Galatasaray’da büyük işler başarabileceği görüşünü dile getiren taraftarlar, bu hamleyle Fenerbahçe karşısında da ciddi bir psikolojik üstünlük sağlanabileceği yönündeki fikirlerini paylaşıyor.

Fanatik

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Alp Yalman Mustafa Denizli'yle Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement