Alpaslan Öztürk Transfer Tekliflerini Değerlendiriyor - Son Dakika
Yerel

Alpaslan Öztürk Transfer Tekliflerini Değerlendiriyor

Alpaslan Öztürk Transfer Tekliflerini Değerlendiriyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatil yapan Kasımpaşaspor’un orta saha oyuncusu Alpaslan Öztürk, transfer tekliflerini değerlendirdiğini ve hafta içi anlaşma yapacağını açıkladı.

25.06.2015 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatil yapan Kasımpaşaspor'un orta saha oyuncusu Alpaslan Öztürk, transfer tekliflerini değerlendirdiğini ve hafta içi anlaşma yapacağını açıkladı.

Kasımpaşa'da top koşturan ve ümit Milli forması giyen Alpaslan Öztürk, futbol sezonunun sona ermesinin ardından soluğu Bodrum'da aldı. Yakın dostu Nevizade Şirketinin sahibi Orkan Çömlekçi'yi ziyaret eden Öztürk, basın mensuplarının da sorularını yanıtladı. Çömlekçi'nin daveti üzerine iftar yemeğine geldiğini belirten ünlü futbolcu şu sözlere yer verdi "yakın dostum Orkan beyi ziyarete geldim. İnşallah birlikte iftarımızı açacağız. Kasımpaşaspor'da bu yıl sözleşmem bitti. İnşallah hafta içi Kasımpaşa, Bursaspor ya da birkaç kulüp daha var aralarından biriyle anlaşma yapacağız. Çünkü kamp günleri yaklaştı inşallah hayırlısı olur"dedi.

Nevizade şirketlerinin sahibi ve Bodrum MİSİAD Başkan Yardımcısı Orkan Çömlekçi ise ziyaretinden dolayı Öztürk'e teşekkür ederek "Alparslan çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Senelerdir görüşüp, tanışırız. Kendisini burada ağırlamaktan şeref ve onur duyarız"ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonrası iftar yapan Öztürk, yakın zamanda yeni sürprizleri olacağını açıkladı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alpaslan Öztürk Transfer Tekliflerini Değerlendiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement