Alper Öğretmen Doğum Gününde Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Yerel

Alper Öğretmen Doğum Gününde Hayatını Kaybetti

Alper Öğretmen Doğum Gününde Hayatını Kaybetti

2 ay önce Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde böbrek nakli ameliyatı geçiren Trabzon’un Vakfıkebir ilçesi Ballı İlkokulu öğretmeni Ahmet Alper Haliloğlu doğum gününde yaşamını yitirdi.

15.10.2015 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2 ay önce Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde böbrek nakli ameliyatı geçiren Trabzon'un Vakfıkebir ilçesi Ballı İlkokulu öğretmeni Ahmet Alper Haliloğlu doğum gününde yaşamını yitirdi. Alper öğretmen gözyaşları arasında defnedildi.

Vakfıkebir Ballı İlkokulu sınıf öğretmeni Ahmet Alper Haliloğlu, yaklaşık 4 yıldan beri böbrek yetmezliği nedeni ile tedavi görüyordu. İki ay önce Edirne'de böbrek nakli gerçekleştirilen Haliloğlu'nun, taburcu olmasına 2-3 gün kala enfeksiyon kaptığı belirlendi. Yoğun bakımda ünitesinde tedavi altına alınan Haliloğlu, vücut enfeksiyonu aldıktan sonra iyileşme süreci tamamen durduğu ve hayatı fonksiyonlarının durması nedeniyle dün hayatını kaybetti.

Evli ve bir çocuk babası olan Alper öğretmenin cenazesi Vakfıkebir Merkez Eski Camii'nde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Hacıköy Mahallesi'nde toprağa verildi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alper Öğretmen Doğum Gününde Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement