Alper Potuk Fb Tv'ye Açıklamalarda Bulundu - Son Dakika
Spor

Alper Potuk Fb Tv'ye Açıklamalarda Bulundu

Alper Potuk Fb Tv\'ye Açıklamalarda Bulundu

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyon olmayı çok istediklerini belirterek, 4. yıldızı takıp Fenerbahçe tarihine adlarını yazdırmayı hedeflediklerini söyledi.

07.09.2014 22:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Potuk, FB TV'ye yaptığı açıklamada, bu sezon şampiyon olmanın ve 4. yıldızı takmanın çok önemli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

" Kadıköy'de taraftarımızın desteği çok önemli. Taraftarımızı formalı görünce, ilgi gösterdiklerini görünce takımımız üzerinde çok daha fazla etkisi oluyor. Her maçta taraftarımızın stadımızı doldurması, formalarıyla destek olması bizleri ayrı bir motive ediyor. Seneye de şampiyon olduğumuz takdirde 4. yıldızı takacağız. Tarihe geçeceğiz diyebilirim. Hepimiz 4. yıldızı çok istiyoruz. Bu sene şampiyon olmayı herkesten çok istiyoruz. Fenerbahçe tarihine adımız yazılacak."

Genç futbolcu, Galatasaray'la karşılaştıkları TFF Süper Kupa müsabakası ve Süper Lig'deki Kardemir Karabükspor maçlarıyla sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını anlatarak, şöyle konuştu:

"Geçen sezon itibariyle oturmuş bir kadromuz var. Hazırlık maçlarında kötü sonuçlar almış olabiliriz ama biz, lige iyi başlayacağımızı ve Süper Kupa'yı alacağımızı biliyorduk. Geçen sene bıraktığımız yerden devam etmek istiyorduk. Bu sene iyi bir başlangıç yaptık. Süper Kupa'yı ve ligin ilk haftasında Kardemir Karabükspor ile oynadığımız maçları kazandık. Önümüzde Trabzonspor maçı var ve o maçtan da kayıpsız çıkarak emin adımlarla başlattığımız şampiyonluk yürüyüşüne devam etmek istiyoruz."

"Kendimizi favori görüyoruz"

Kadrodaki her oyuncunun takıma katkı yapabilme adına fazlasıyla çalıştığını dile getiren Alper Potuk, şampiyonluk yolunda kendilerini favori gördüklerini söyledi.

Potuk, takımdaki arkadaşlık ortamının 4. yıldızın kazanılmasında etkili olacağını belirterek, "Bizim için önemli olan işimizi en iyi şekilde yapmak. Takımdaki arkadaşlık ortamı bizim performansımızı da olumlu yönde etkiliyor. Takımdaki her oyuncu birbirini çok iyi tanıyor. Sahanın içinde ve dışında çok iyi anlaşıyoruz. Bu arkadaşlığın, şampiyonluğu ve 4. yıldızı bize getirmesini istiyoruz. Herkesin bizi favori gördüğünü biliyoruz ve biz de kendimizi favori görüyoruz ancak çalışmalarımızdan, antrenmanlarımızdan ödün vermiyoruz. En iyi şekilde çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli taraftarlara mesaj gönderen futbolcu, Kardemir Karabükspor maçında stadın boş olduğunu ve taraftarların şampiyonluk yarışında kendilerini yalnız bırakmamasını istedi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Alper Potuk Fb Tv'ye Açıklamalarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement