Alperen Ocakları, İhsanoğlu'na Destek Vermeyeceklerini Açıkladı - Son Dakika
Güncel

Alperen Ocakları, İhsanoğlu'na Destek Vermeyeceklerini Açıkladı

Alperen Ocakları, İhsanoğlu\'na Destek Vermeyeceklerini Açıkladı

BBP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nu destekleyeceklerini açıklaması üzerine Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün, “Ekmeleddin İhsanoğlu’nu destekleyenlerin altında Alperen Ocakları’nın imzası yoktur” dedi.

18.07.2014 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BBP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleyeceklerini açıklaması üzerine Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün, "Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleyenlerin altında Alperen Ocakları'nın imzası yoktur" dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin Cumhurbaşkanlığı seçiminde parti olarak Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleyeceklerini açıklaması üzerine Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün açıklamalarda bulundu.

Tüzün, İhsanoğlu'nu desteklememelerinin BBP'den ayrıldıkları anlamına gelmediğini vurgulayarak, "Şunu saklamadan ve gayet net bir dille ifade edelim ki, Büyük Birlik Partisi, Alperen Ocaklarının gönül bağıyla bağlı olduğu bir müessesedir. Kişilerin gelip geçici oldukları bir vazife intikalinde adını zikrettiğimiz bu iki kurum, rahmetli başkanımız zamanında senfonik bir uyumla birlikte yürümüştür. Bu bakımdan BBP ve Alperen Ocakları özdeş iki kurum olarak siyasi çizgilerinde devam edeceklerdir" ifadesini kullandı.

Destici'nin tüm kurullarla istişare ettikleri yönündeki açıklamasına yönelik Tüzün, "Destici, yaptığı açıklamada 'tüm kurullarımızla istişare ettik' diyor. Ancak kamuoyu şunu bilmelidir ki; bizimle bu yönde bir istişare yapılmamıştır. Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleyenlerin altında Alperen Ocakları'nın imzası yoktur. BBP'nin 300 üzerinde yönetici vardır. Ancak bakın Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destek veren kişilerin olduğu fotoğrafta 30 kişi bulunmaktadır. Onların da çoğu partili değildir" şeklinde konuştu.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun anısına yapılan bu ihaneti kabul etmeyeceklerini dile getiren Tüzün, "Ben şahsen ne İhsanoğlu'na ne de başka adaya oy vermeyeceğim. Teşkilatımızda bulunan alperenler kime oy vermek istiyorlarsa verebilirler. Ancak biz Alperen Ocakları olarak Ekmeleddin İhsanoğlu'nu desteklemeyeceğimizi bildiririz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alperen Ocakları, İhsanoğlu'na Destek Vermeyeceklerini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement