Alperen Ocakları Üyelerinin Basın Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Alperen Ocakları Üyelerinin Basın Açıklaması

Nevşehir'de il teşkilatı önünde toplanan bir grup Alperen Ocakları üyesi, üzerinde "Merhumun adı: Adalet" yazan temsili tabut önünde açıklama yaptı.

02.06.2016 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'de il teşkilatı önünde toplanan bir grup Alperen Ocakları üyesi, üzerinde "Merhumun adı: Adalet" yazan temsili tabut önünde açıklama yaptı.

Ellerinde, "Sen milletin vicdanısın", "Unutmadık unutturmayacağız" yazan afişlerle Alperen Ocakları İl Binası önünde toplanan grup adına konuşan Alperen Ocakları İl Başkanı Ali Neşeli, 29 Mart 2009 tarihinde helikopter kazasında hayatını kaybeden merhum Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili hukuk sürecinde bir mesafe kat edilemediğini savundu.

Olayın failleri tespit edilinceye kadar mahkeme sürecini takip edeceklerini kaydeden Neşeli şöyle konuştu:

"Şehit liderimiz Muhsin başkanın ve yol arkadaşlarının faillerinin üzeri örtülmeye, davaların ileri tarihlere ertelenerek yavaş yavaş gündemden düşürülmeye çalışıldığına şahit oluyoruz. Aradan 7 yıl geçmesine rağmen hadise ile ilgili cevap bekleyen bazı sorular hala mevcudiyetini koruyor. Biz yorulmayacağız, bıkmayacağız, usanmayacağız. Biz tek başımıza da kalsak bu mesele aydınlatılıncaya kadar konunun takipçisi olacağız. Nereye kadar takip etmemiz gerekiyorsa, ne kadar süre takip etmemiz gerekiyorsa o kadar süre bu sürecin takipçisi olacağız. Ama bizim arzumuz ve isteğimiz kısa sürede bu sürecin aydınlatılmasıdır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Alperen Ocakları Üyelerinin Basın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement