Alperenler AK Kadrolara Katıldı - Son Dakika
Politika

Alperenler AK Kadrolara Katıldı

Alperenler AK Kadrolara Katıldı

Düzce'de, 40 Alperen düzenlenen törenle AK Parti'ye geçti.

06.08.2014 10:35  Güncelleme: 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de, 40 Alperen düzenlenen törenle AK Parti'ye geçti.

Düzce'de 10 Ağustosta yapılacak seçimlerle ilgili AK Parti kadroları yoğun bir çalışma yapıyor. AK Parti il Başkanlığı, Kadın ve Gençlik Kolları tarafından İstanbul Caddesinde bir yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Ak Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, belediye başkanları ve partililer katıldı.

Anıtpark'a kadar süren yürüyüşün sonunda bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, "Kazandık rehavetine kapılmayalım son dakikaya kadar çalışma yapalım" dedi. Yürüyüşün ardından Düzce Belediyesi Sosyal Tesislerinde AK Partiye katılım töreni yapıldı. 40 Alperen, AK Parti kadrolarına geçti. Gençlere rozetleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, İl Başkanı Kaşıkoğlu, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş taktı.

Kapusuz, yaptığı konuşmada sandığın önemine değinerek "Seçim sandıkta kazanılır, sandıkta kaybedilir onun için sandığa sahip çıkacağız" dedi.

Seçimlerde 1 oyun bile çok önemli olduğunu işaret eden Kapusuz, kendisinin 80'li yıllarda yapılan seçimlerde 6 oyla seçimi kaybettiğini belirterek "Yüzde 51'i geçmek zorundayız. Onun için 1 oy bile bizim için çok önemlidir" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Alperenler AK Kadrolara Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement