Alsancak'a Emek Verenler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Alsancak'a Emek Verenler Ödüllendirildi

Alsancak\'a Emek Verenler Ödüllendirildi

Alsancak Koruma ve Güzelleştirme Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen İzmir’e ve Alsancak’a Emek Verenler Ödül Töreni, Konak Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

25.03.2016 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alsancak Koruma ve Güzelleştirme Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen İzmir'e ve Alsancak'a Emek Verenler Ödül Töreni, Konak Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Törende, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da ödül aldı.

Bu yıl beşincisi yapılan İzmir'e ve Alsancak'a Emek Verenler Ödül Töreni'ne çok sayıda davetli katıldı. Açılış konuşmasını Alsancak Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dilek Olcay'ın yaptığı törende Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın yanı sıra Dostlar Boyoz Fırını sahibi Berrin Akar Rasuli, Alsancak Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkan Yardımcısı Ziraat Yüksek Mühendisi Ertan Görün, Beyoğlu Şarküteri'nin sahibi Ercan İzmirlioğlu, Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas, Özkardeşler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nail Özkardeşler, Nuri Türker, Pizza Venedik Expres'in sahibi Osman Sezener, Turizmci Rodney T. Simes, Yazar- Rehber Sera Bencuya Pardo, Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı'nın kurucularından Tülay Yazgan, Innovatek Teknoloji Ürünleri Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ugo Braggiotti, İzmir ve Alsancak'a kattıkları nedeniyle ödüllendirildi.

"İZMİR ALSANCAK'TIR"

İzmir ve Alsancak'ın simge isimlerinin ve mekanlarının anımsandığı ödül töreninde Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'a ödülünü Alsancak Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dilek Olcay takdim etti. Alsancak ile ilgili her sıkıntılarını iletebildiklerini ve belediyenin çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren Olcay, semt sakinleri adına Başkan Pekdaş'a teşekkür etti. İzmir'in her zaman Alsancak'la beraber anıldığını ifade eden Başkan Pekdaş da İzmir için daha çok çalışacaklarını belirterek, "İzmir, Alsancak'tır. Çünkü İzmir dendiğinde ilk akla gelen Kordon'dur, Alsancak'tır. İzmir burada kimlik buluyor, kentin ruhu burada vücut buluyor. Dolayısıyla Alsancak için daha çok şey yapmamız gerekiyor. Çünkü Alsancak, İzmir'in cisimleşmiş halidir" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alsancak'a Emek Verenler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement