Eroğlu'na Alsancak'ta Büro, Gaziemir'de Ev - Son Dakika
Güncel

Eroğlu'na Alsancak'ta Büro, Gaziemir'de Ev

Eroğlu\'na Alsancak\'ta Büro, Gaziemir\'de Ev

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın 2011 genel seçimlerinde 35 Proje Derneği olarak kullandığı büroyu seçim ofisi yapacak.

21.04.2015 10:06  Güncelleme: 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın 2011 genel seçimlerinde 35 Proje Derneği olarak kullandığı büroyu seçim ofisi yapacak. Ofis, Kordon'da deniz manzaralı ve 200 metrekare genişliğinde. Eroğlu, Gaziemir'de ev kiralayarak ikametgahını İzmir'e taşıdı.

AK Parti İzmir 1'inci bölge 1'inci sıradan milletvekili adayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir'de seçim ofisi kiraladı. Kiralanan ofisin 2011 genel seçimlerinde AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın kullandığı 35 Proje Derneği'nin olması dikkat çekti. Alsancak Kordon'da Ak İşhanı'ndaki yaklaşık 200 metrekare genişliğindeki büroda, Eroğlu'nun ekibi seçim çalışması yapacak. Eroğlu'nun 466 projenin yanı sıra 35 projenin de takipçisi olacağı, 501 proje ile sahaya ineceği bildirildi. Afyonkarahisar milletvekili olan Bakan Eroğlu, Gaziemir'de bir apartman dairesi kiralayarak ikametgah adresini de buraya taşıdı. AK Parti İzmir'in iki bölgesinde en az 70 seçim bürosu açacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eroğlu'na Alsancak'ta Büro, Gaziemir'de Ev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement