Alt Geçitte Sona Gelindi - Son Dakika
Güncel

Alt Geçitte Sona Gelindi

Alt Geçitte Sona Gelindi

Her iki mahalleyi de yaya ve araç ulaşımında birbirine bağlayacak altgeçidin betonarme kısmı tamamlandı.

14.10.2014 09:47  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin, şehir merkezindeki trafik yoğunluğunu azaltmak ve ulaşım sorununa kalıcı çözüm üretmek amacıyla planladığı projelerden ilki olan Gaziosmanpaşa ve Plevne Mahallelerini birbirine bağlayacak alt geçit projesinde sona gelindi.

Öte yandan söz konusu altgeçit çalışması nedeniyle bir süredir trafiğe kapalı bulunan Yeni İzmir Yolu asfaltlama çalışmalarının ardından tekrar trafiğe açılacak. Plevne Mahallesi'ndeki Demiryolu Caddesi ile Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki TCDD Caddesi'ni birleştirecek olan 9.5x6 metre boyutlarındaki altgeçidin, asfalt, yaya yolu ve çevre düzenlemelerinin ardından önümüzdeki hafta tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor.

İKİ MAHALLE ENGELSİZ BİRBİRİNE BAĞLANIYOR

Bu zamana kadar ulaşım sorunu yaşayan iki mahalleyi birbirine bağladıklarını ifade eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur,"Gaziosmanpaşa ve Plevne Mahallelerini birleştiriyoruz. Bu altgeçitle Plevne ve Gaziosmanpaşa'da yaşayan vatandaşlarımızın pazara, hastaneye ulaşımlarını kolaylaştırarak, daha rahat bir yaşam sürdürmelerini hedefliyoruz. Çalışmalarda da sona gelindi. İlk etapta Yeni İzmir Yolu'nu tamamlanacak. Sonrasında altgeçidin dolgusu, asfaltlanması, yaya yolu ve çevre düzenlemesi yapılacak" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alt Geçitte Sona Gelindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement