Altaç'tan 28 Şubat Değerlendirmesi - Son Dakika
Politika

Altaç'tan 28 Şubat Değerlendirmesi

Altaç\'tan 28 Şubat Değerlendirmesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili aday adayı Aydın Altaç, 28 Şubat’ın paralel yapının içinde bulunduğu ’dost-modern’ darbesi olduğunu ifade ederek, 17-25 Aralık operasyonlarının da 28 Şubatçıların eseri olduğunu söyledi.

28.02.2015 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili aday adayı Aydın Altaç, 28 Şubat'ın paralel yapının içinde bulunduğu 'dost-modern' darbesi olduğunu ifade ederek, 17-25 Aralık operasyonlarının da 28 Şubatçıların eseri olduğunu söyledi.

1997 yılında MGK kararları doğrultusunda dönemin Başbakanı Necmettin Erbakan'ın post-modern darbe ile iktidardan uzaklaştırıldığı 28 Şubat Darbesi'nin yıl dönümüyle ilgili açıklamada bulunan AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı Aydın Altaç, 18 yıl geçmesine rağmen unutulmasının mümkün olmayan acılara neden olduğunu söyledi. Türkiye'nin genleriyle oynamak isteyen ulusal ve uluslararası karanlık güçlerin bugün de aynı senaryoyu paralel yapı aracılığı ile dost-modern darbesi ile uygulamak istediğini dile getiren Altaç, "Milletin AK Parti eliyle iktidarda olmasından rahatsız olan, Türkiye'nin mazlumların yanında durmasından rahatsız olan iç ve dış mihraklar 17 Aralık'ta bir araya gelerek 28 Şubat'ta olduğu gibi 'Türkiye'yi millet yönetemez, biz yöneteceğiz' demiştir. AK Parti olarak biz de hayır, Türkiye'yi millet yönetecek diyoruz. Bugün bir demokrasi faciasının yıl dönümündeyiz. 28 Şubat demokrasi tarihimizde kara bir leke, demokrasinin rafa kaldırıldığı, katledildiği bir dönem olarak hafızalara kazınmıştır. 28 Şubat müdahalesi, 12 Mart'ın 12 Eylül'ün devamı niteliğindedir. 28 Şubatçılar ve 17-25 Aralıkçılar aziz milletimizin gücü altında ezilip gideceklerdir. AK Parti hükümeti sayesinde darbe dönemlerinin sona erdiği ülkemiz, artık üst akılların ve onların taşeronlarının yönetiminde değil, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve aziz milletimizin güvencesi altındadır" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Altaç'tan 28 Şubat Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement