Altay 3 Maçlık Periyottan Memnun - Son Dakika
Spor

Altay 3 Maçlık Periyottan Memnun

Altay 3 Maçlık Periyottan Memnun

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Van Büyükşehir Belediyespor'la 2-2 berabere kalan Altay'ın teknik direktörü Cüneyt Biçer 3 maçlık hedeflerini tutturdukların kaydetti.

20.02.2017 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Van Büyükşehir Belediyespor'la 2-2 berabere kalan Altay'ın teknik direktörü Cüneyt Biçer 3 maçlık hedeflerini tutturdukların kaydetti.

Biçer, yaptığı yazılı açıklamada, Cizrespor ve Erzin Belediyespor galibiyetlerinin ardından Van Büyükşehir Belediyespor'la berabere kaldıklarını ve 3 maçta 7 puana ulaştıklarını belirtti.

Van deplasmanı, rakibin iç saha grafiği göz önüne alındığında tüm takımlar için zor olduğunu dile getiren Biçer, şunları kaydetti:

"Biz de bunun bilincindeydik. Beklediğimiz gibi gerek fiziksel şartlar, gerekse sahadaki tansiyon bizi şaşırtmadı. Hafta içi hazırlığımızı bu yönde şekillendirdik. Oyun kurgumuzu büyük ölçüde sahaya yansıttık. İlk 60 dakikada oyunu kontrol ederek rakibi son 30 dakika oyundan düşürmeyi amaçladık ancak erken yediğimiz gol bu kurguyu bir parça bozdu. Geriye düştüğümüz anda, takım reaksiyon göstererek hakimiyeti geri aldı. Beklenmedik bir penaltı işimizi zora soksa da planımızdan sapmadık. Son 30 dakika oyunu rakip kaleye yıktık ve mücadelemizin karşılığını bizi çok tatmin etmese de 1 puan olarak aldık."

Biçer, son 3 maçlık periyotta 7 bin kilometre yol yaptıklarını ve bu maçlardaki puan hedeflerini tutturduklarını belirterek, "Formayı kimin giydiğinden öte kimin mevcut şartlarda maksimum performans göstereceği ile ilgileniyorum. Tüm oyuncularım da bunun bilincinde. İlerleyen haftalarda zorluk derecesi artacak zirve yarışında bunun büyük avantaj sağlayacağı görüşündeyim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Altay 3 Maçlık Periyottan Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement