Altay'a Yeni Yasak - Son Dakika
Güncel

Altay'a Yeni Yasak

Altay\'a Yeni Yasak

Altay'ın transfer yasağı borcu, bugün yeniden arttı, siyah beyazlı kulübe eski futbolcuları Yunus Altun, Erol Yükseker, Mehmet Yılmaz, Şehmus Özer, Tiago ve Recep Biler'in ardından Cenk Tekelioğlu'na olan borç nedeniyle yeni bir yasak daha geldi.

29.06.2015 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altay'ın transfer yasağı borcu, bugün yeniden arttı, siyah beyazlı kulübe eski futbolcuları Yunus Altun, Erol Yükseker, Mehmet Yılmaz, Şehmus Özer, Tiago ve Recep Biler'in ardından Cenk Tekelioğlu'na olan borç nedeniyle yeni bir yasak daha geldi.

Futbol Federasyonu, 2011-12 sezonunda Altay'da sportif direktörlük görevi yapan Tekelioğlu'nun 250 bin TL alacağı için cezayı kesti. İzmir ekibinin kesinleşmiş transfer yasağı borcu 855 bin TL'ye yükseldi.

Önceki yönetimlere defalarca alacağı konusunda indirim yaptığını, ancak kulübün kendisiyle hiçbir şekilde bağlantı kurmadığını dile getiren Cenk Tekelioğlu, şunları söyledi:

"Futbolculuk dönemimde bana yapılan tekliflerin yarı fiyatına Altay'la anlaşıp kulüpten 100 bin TL alacağımı silmiştim. Altay'ın kulüp lisansı alabilmesi için imza attım ama orada verilen namus sözleri tutulmadı. Benimle muhatap olmadılar, artık benden birşey beklemesinler. Artık avukatımla görüşebilirler." - İzmir

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement