Altay Ağır Yaralı - Son Dakika
Güncel

Altay Ağır Yaralı

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Kozan Belediyespor'a kendi sahasında 2-0 yenilen Altay, mağlubiyetle birlikte 2 oyuncusunun sakatlanmasıyla ağır darbe aldı.

04.10.2015 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Kozan Belediyespor'a kendi sahasında 2-0 yenilen Altay, mağlubiyetle birlikte 2 oyuncusunun sakatlanmasıyla ağır darbe aldı.

Siyah beyazlı takımda burnu kıralan Furkan Deniz ile ayak bileğinden sakatlanan Fatih Üsküplü'nün, çarşamba günü deplasmanda oynanacak Cizrespor maçında forma giyemeyeceği ifade edildi. Son kontrollerin ardından Furkan'ın büyük ihtimalle ameliyat olacağı öğrenildi.

Aldıkları yenilgiyi 3 ana nedenle açıklayan Futbol Direktörü Özden Töraydın, "Maçın seyircisiz olması bizi olumsuz etkiledi. Buca Arena'nın zemini çok kötüydü ve hakem kararlarını bizim aleyhimize verdi" dedi. Müsabaka sonrası tesislere gelip takıma moral veren taraftarlarına teşekkür eden Töraydın, "Onlardan tek ricamız bizi bir daha yalnız bırakmasınlar. Taraftarın itici gücü genç futbolcularımız için çok önemli, bunu unutmasınlar" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay Ağır Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement