Altay Buca'yı İstiyor - Son Dakika
Güncel

Altay Buca'yı İstiyor

Altay'ın yönetim kurulu toplantısında, önümüzdeki sezon iç saha maçlarının Buca İlçe Stadı'nda oynaması kararlaştırıldı.

10.06.2015 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altay'ın yönetim kurulu toplantısında, önümüzdeki sezon iç saha maçlarının Buca İlçe Stadı'nda oynaması kararlaştırıldı.

Siyah beyazlı yönetimin Torbalı, Ulucak ve Menemen statlarına sıcak bakmadığını belirten Basın Sözcüsü Mehmet Mütevellioğlu, "Maçlarımızı yüzde 90 Buca'da oynayacağız. Atatürk Stadı'nda tribünler sahaya uzak, rakibe baskı kurulmuyor, masrafı da çok. Buca konusunda taraftarımızın da görüşünü alacağız" dedi.

Bu sezon 3'üncü Lig'de mücadele edecek olan Altay, bakımdan geçirilecek Buca İlçe Stadı'nı 1 yıllığına kiralayarak reklam geliri elde etmeyi planlıyor.

Teknik direktör konusunda henüz karar vermediklerini ve yurtdışında bulunan Profesyonel Şube Sorumlusu Alex Padulano'nun dönmesini beklediklerini ifade eden Mehmet Mütevellioğlu, bu konudaki kararın önümüzdeki günlerde netleşeceğini dile getirdi.

Altay yönetimi, Yalçın Koşukavak, Turgut Uçar, Mesut Toros ve Erdi Demir'i gündeminde tutuyor. Bu arada kulübün resmi internet sitesinde 19 Haziran'a kadar Tiago'ya ödenmesi gereken 75 bin dolarla ilgili, "Oyuncunun vekiliyle borcun indirilmesi ve taksitlendirilmesi seçenekleri üzerinde görüşmeler sürüyor" ifadesine yer verildi.

CAMİA TOPLANACAK

Altay'ın eski başkan ve yöneticileri, gelecek hafta salı günü mevcut yönetimle bir araya gelip durum değerlendirmesi yapacak. Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'nde saat 18.00'da başlayacak toplantıya Altay Sosyal Dayanışma Derneği ve 1914 Taraftarlar Derneği üyeleri de katılacak. Yönetim, yaklaşık 3 haftalık görev döneminde yaptıklarını ve yapılması gerekenleri anlatacak. Camiadan hem maddi, hem de sponsorluk için destek istenecek. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay Buca'yı İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement