Altay'da Ağızları Bıçak Açmıyor - Son Dakika
Güncel

Altay'da Ağızları Bıçak Açmıyor

Altay\'da Ağızları Bıçak Açmıyor

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 18 maçtır 3 puanı bir arada göremeyerek son sıraya sürüklenen Altay'da ağızları bıçak açmazken taraftar da bu duruma tepki gösterdi.

16.03.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 18 maçtır 3 puanı bir arada göremeyerek son sıraya sürüklenen Altay'da ağızları bıçak açmazken taraftar da bu duruma tepki gösterdi.

Kümede kalma barajının 6 puan gerisinde yer alan siyah beyazlılarda teknik direktör Yalçın Koşukavak, takımın umudunu yeniden yeşertmeye çalıştığını söyledi. "Psikolojik yıpranmayı oyuncularımın yüzünde görüyorum" diyen Yalçın Koşukavak, "Kahramanmaraş deplasmanına kadar takımı ayağa kaldıracağım. Bu hafta son kozumuzu oynayacağız" diye konuştu.

Kendileri gibi kümede kalmak için çırpınan Kahramanmaraşspor'u mercek altına aldıklarını dile getiren Yalçın Koşukavak, "Onların da bizim gibi puan kaybına tahammülü yok. Dersimize iyi çalışıp, akıllı oynadığımız taktirde bu zor deplasmandan istediğimizi alarak döneceğimize inanıyorum" dedi.

Altay'ın en büyük handikapının fiziksel eksiklik olduğunu dile getiren Yalçın Koşukavak, bu nedenle forvet hattında sürekli rotasyona gitmek zorunda kaldığını söyledi.

GAZİEMİR'E TARAFTARDAN PANKART

Menemen'de oynadığı maçta Gölbaşıspor'a 2-1 yenilerek puan cetvelinin son sırasına demir atan Altay'da taraftar, tepkilerini pankartla gösterdi. Siyah beyazlı renklere gönül verenler, Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'ne, "Düşürdünüz dillere, oynayın artık ölümüne..." ve "Sadece inanın" yazılı pankartlar asarak hem tepkilerini dile getirdiler hem de futbolcuları motive etmeye çalıştılar. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'da Ağızları Bıçak Açmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement