Altay'da Hava Gergin - Son Dakika
Güncel

Altay'da Hava Gergin

Altay\'da Hava Gergin

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta son sıradaki Gölbaşıspor'a yenildikten sonra sondan 2'nci sırada yer alan Kahramanmaraş'la da 1-1 berabere kalan Altay'ın yönetimi, rapor istedi.

03.11.2014 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta son sıradaki Gölbaşıspor'a yenildikten sonra sondan 2'nci sırada yer alan Kahramanmaraş'la da 1-1 berabere kalan Altay'ın yönetimi, rapor istedi.

İki haftada 5 puan kaybetmesine rağmen rakiplerinin takılmasıyla ilk 5'teki yerini koruyan siyah beyazlılarda yönetim, teknik direktör Mesut Toros'un vereceğe rapora göre tavır alacağı bildirildi. Yönetim kurulu toplantısında siyah beyazlı takıma para cezası verilebileceği, ayrıca bazı oyuncuların da uyarılacağı ifade edildi.

Faturayı futbolculara kesen Başkan vekili Sadettin Ünlü, rakibi küçümsenin bedelini ödediklerini belirtti, şunları söyledi:

"Maçın başında baskı kurup öne geçmeliydik, hatalı bir golle geriye düştük. İkinci yarıda rakip oyuncular zaman geçirmek için yerden kalkmadı. Ancak bunlar mazeret değil. Kupada Torku Konyaspor'a kök söktüren takım, Kahramanmaraşspor'u yenemiyorsa bir terslik var demektir. Kırklareli deplasmanını da hesaba katarsak, 7 puan kaybımız var. Bu kaybı telafi etmeliyiz." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'da Hava Gergin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement