Altay, Gölbaşıspor'u Menemen'de Ağırlıyor - Son Dakika
Güncel

Altay, Gölbaşıspor'u Menemen'de Ağırlıyor

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 17 maçtır kazanamayan Altay, yarın kendisi gibi kümede kalma hesapları yapan Gölbaşıspor'la sezonun en kritik müsabakalarından birine çıkacak.

12.03.2015 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 17 maçtır kazanamayan Altay, yarın kendisi gibi kümede kalma hesapları yapan Gölbaşıspor'la sezonun en kritik müsabakalarından birine çıkacak. Menemen İlçe Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Murat Özcan yönetecek. Biletler açık tribün 1, kapalı 10 TL'den satılacak. Serkan'ın cezasının sona erdiği, Furkan'ın iyileştiği siyah beyazlılarda tedavisi süren Bilal dışında eksik yok. Yönetim Nazilli beraberliğinin 500'er TL'lik primlerini yatırdı.

Ligde 23 puanla 17'nci sırada yer alan Altay, 5 puan ve 3 basamak üzerinde bulunan Başkent temsilcisini yenerek kurtuluş ateşini yakmayı hedefliyor. Rakibin son 2 haftada Play off adaylarından Sarıyer'le berabere kalıp, Hatayspor'u yendiğini hatırlatan teknik direktör Yalçın Koşukavak, "Gölbaşıspor da bizim gibi tehlike hattında. Bu maçlar her zaman zor olur. Kapalı savunma yapıp kontrataklarla etkili olmaya çalışacaklar. Dikkatli olmalıyız. Üç puandan başka düşüncemiz yok, kazanmak zorundayız" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay, Gölbaşıspor'u Menemen'de Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement