Altay'ın Derdi Gol - Son Dakika
Güncel

Altay'ın Derdi Gol

Altay\'ın Derdi Gol

Sarıyer'e 3-0 mağlup olarak 17 puanda kalıp 2 basamak gerileyerek 8'inci sıraya inen Altay'da Teknik Direktör Mesut Toros, gol bölgelerinde yaşanan sıkıntıdan dert yandı.

17.11.2014 15:55  Güncelleme: 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta evinde Sarıyer'e 3-0 mağlup olarak 17 puanda kalıp 2 basamak gerileyerek 8'inci sıraya inen Altay'da teknik direktör Mesut Toros, gol bölgelerinde yaşanan sıkıntıdan dert yandı.

Son 6 maçta sadece 5 kez rakip fileleri sarstıklarını hatırlatan Mesut Toros, "İlk yarıda rakip ne bir korner kullandı, ne de pozisyona girdi. Ofsayta bile düşmediler. Gol fırsatlarını yine değerlendiremedik" dedi.

İkinci yarının başında savunmanın bir anlık hatasından kaynaklanan golün farklı yengiliyi hazırladığını kaydeden Toros, "Artık Sarıyer maçını unutup bir an önce Hatayspor deplasmanına odaklanmalıyız" diye konuştu.

Sağ arka adalesinde 1.5 santim yırtık tespit edilen sol bek Serkan Silan'ın 2 hafta forma giyemeyeceği öğrenildi. Stoper Fatih ile sağ bek Yüksel'in durumlarının ciddi olmadığı ifade edildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'ın Derdi Gol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement