Altay Vites Yükseltti - Son Dakika
Güncel

Altay Vites Yükseltti

Altay Vites Yükseltti

3. Lig 1. Grup'ta oynayacağı ilk müsabakada 24 Erzincanspor'u konuk edecek olan Altay, zorlu 90 dakikaya günde çift idmanla hazırlanıyor.

30.08.2016 11:03  Güncelleme: 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hazırlıklarına Gaziemir tesislerinde devam eden Altay, sezonun ilk maçında 3 puana kilitlendi. 3. Lig 1. Grup'ta oynayacağı ilk 90 dakikada 24 Erzincanspor ile karşılaşacak olan Altay temposunu yükseltti. Perşembe günü kampa girecek siyah-beyazlılar hazırlıklarına günde çift idmanla devam ederken; çalışmalar U-19 Milli Takım kampına çağırılan orta saha oyuncusu Muhammet Sait Özvardar dışında tam kadro olarak sürüyor. Genç futbolcu 6 Eylül'de deplasmanda İtalya ile oynanacak hazırlık maçında forma giyeceği için ligin ilk haftasında görev alamayacak. Öte yandan Afyon kampında hafif sakatlık geçiren Hayrullah ve Necdet Kaba da iyileşerek kadrodaki yerlerini aldılar.

TAKTİK ÇALIŞMA YOĞUNLAŞTI

Afyon kampı dönüşü gerçekleştirilen ilk idmanda oyuncularını taktik ağırlıklı çalıştıran Teknik Direktör Serdar Sabuncu; Erkan Kurt, Gökhan, Orhan, Yiğit, Alper, Emre Balcı, Halil Karataş, Murat Uluç, Ferdi, Furkan ve Yolcu Mansız'a takımdan ayrı çalışma uyguladı. Çift kale maçla sona eren antrenmanda takıma katılan son oyuncu Orhun Öztürk hırsıyla dikkat çekti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Altay Vites Yükseltti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement