Alternatif Enerjiye Dikkat Çekmek İçin Fransa'dan Kazakistan'a Pedal Çeviriyor - Son Dakika
Güncel

Alternatif Enerjiye Dikkat Çekmek İçin Fransa'dan Kazakistan'a Pedal Çeviriyor

Alternatif Enerjiye Dikkat Çekmek İçin Fransa\'dan Kazakistan\'a Pedal Çeviriyor

Üzerinde güneş enerjisi panelleri bulunan bisikleti ile Fransa’dan yaklaşık 20 gün önce yola çıkan ve Kazakistan’a gitmeyi hedefleyen Fransız bisikletçi Pauline De Le Mernierre yol güzergahında bulunan Giresun’a uğradı.

03.07.2015 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üzerinde güneş enerjisi panelleri bulunan bisikleti ile Fransa'dan yaklaşık 20 gün önce yola çıkan ve Kazakistan'a gitmeyi hedefleyen Fransız bisikletçi Pauline de Le Mernierre yol güzergahında bulunan Giresun'a uğradı.

Güneş enerjisiyle hareket eden bisikletlerin yarıştığı "The Sun Trip" organizasyonu kapsamında Fransa 'nın başkenti Paris'ten 15 Mayıs'ta yola çıkan Pauline La Marnierre, Giresun'da belediyeyi ziyaret etti. Yorgun olduğu gözlenen La Marnierre, güneş panelleri, aküler ve eşyalarından dolayı pedal çevirmenin zor olduğunu belirtti. Pauline La Marnierre, Giresun'u çok beğendiğini belirtirken, Türkiye'de çok iyi karşılandığını söyledi. Mernierre, "Başka bir ülkeye gittiğim de tedirgin olabilirim ama Türkiye'de hiç bir şekilde tedirginlik yaşamadım ve beni çok iyi karşıladılar. Alternatif enerjiye destek olmak için yola çıktım. İnsanların alternatif enerji hakkında daha fazla projeye yönlenmesini istiyorum" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alternatif Enerjiye Dikkat Çekmek İçin Fransa'dan Kazakistan'a Pedal Çeviriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement