Alternatif Politikalar Merkezi'nden Başkan Yaşar'a Ödül - Son Dakika
Yerel

Alternatif Politikalar Merkezi'nden Başkan Yaşar'a Ödül

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Alternatif Politikalar Merkezi tarafından ödüle layık görüldü.

26.02.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Alternatif Politikalar Merkezi tarafından ödüle layık görüldü.

Alternatif Politikalar Merkezi, "Halka Hizmet Yoluna 10 yıl" başlığıyla düzenlediği ödül töreninde Türkiye'nin barış ve güven ortamına katkı sağlayan medya ve sivil toplum kuruluşları ile belediyelere ödül verdi. 30 isimin ödüllendirildiği gecenin ev sahipliğini Alternatif Politikalar Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçak yaptı. Merkezin çalışmaları hakkında davetlilere bilgi veren Koçak, Mersin'in Tarsus ilçesinde katledilen Özgecan Aslan'ı hatırlatarak olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. "Böyle bir dinin mensubu olacaksın ve böyle bir olay yaşayacaksın. Bunlar ciddi travmalar yaşadığımızın vurgularıdır" diyen Koçak, Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu da unutmadı.

"KİN YERİNE SEVGİ EKİYORUZ"

Törende yapıcı söylemleri ve kucaklayıcı tavrıyla ödüle layık görülen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ödülünü Koçak'ın elinden aldı. Yaşar, böylesine anlamlı bir ödüle layık görülmekten duyduğu mutluluğu ifade ederek "Bizler halkın mutluluğunu, refahını arttırmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Herkesin yaşamaktan mutlu olacağı bir Yenimahalle için hizmet üretiyoruz. Bunu yaparken de her düşünceden yurttaşıma eşit davranıyorum. İnsanları ayrıştırarak, ötekileştirerek bir yere varamayız. Kin yerine sevgi ekerek Yenimahalle'de barış ve huzur ortamı sağlamaya çalıyorum" dedi.

Halkın kaynaklarını halk için harcadığına vurgu yapan Yaşar, Ankara'nın her noktasının cumhuriyetin başkentine yakışır olması gerektiğini ifade ederek, "Bu doğrultuda Ankara genelindeki ilçe belediye başkanlarımızı ziyaret ederek istişareler yapıyorum" diye konuştu.

Türkiye'nin huzur ve güvenliğinin vurgulandığı törende ödüller verildi. Geceye çocuklarını dağlarda kaybeden Barış Anneleri, şehit anneleri, Yörük Türkmen beyleri ve Korucular Birliği üyeleri damgasını vurdu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alternatif Politikalar Merkezi'nden Başkan Yaşar'a Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement